KÍNAI WEBOLDALAK

Előfeltétele a marketingnek Kínában.

MIÉRT?

Ez nagyon egyszerű: Minden vállalkozás, aki szeretne marketing vagy értékesíteni kínai vásárlók és partnerek számára, azoknak szükségük van egy kínai weboldalra.

Ez attól függetlenül igaz, hogy milyen szervezetről, szervezeti modellről beszélünk, lehet az B2C, B2B, kormányzati szervek, turisztikai célpontok támogatása, stb. 

[További információkat az új kínai turistákkal kapcsolatban a Tények menüpontban találhat]
Work

HÁTTÉR

Az erős online jelenlét szükségességét Kínában az alábbi fontos tények is szemléltetik:

  • Több, mint 750 millió kínai van online

  • Több, mint 88% a kínai középosztálynak jelen van online. Pekingben és Sanghajban ez a szám meghaladja a 94%-ot.

  • Az online információkat tartják a legmegbízhatóbb információknak az összes közül (56%).

  • Több, mint 89% az online jelenlévő kínaiaknak vallja, hogy ha egy olyan márkától vásárol, amit nem ismer, akkor elsőnek a weboldalt vagy a WeChat profilt ellenőrzi.

  • Több, mint fele az összes marketing és hirdetési költségeknek Kínában az online médiára, keresésre stb. megy el.

INTELLIGENS MEGOLDÁS

Shanghai Junglenél büszkék vagyunk arra, hogy teljes körű megoldásokat nyújtunk Önnek minőségi kínai weboldalak segítségével. Ez magában foglalja: 

  • A tartalom meghatározását, amely összhangban áll a kínai célcsoportjával.

  • Minőségi fordítást vállalunk. Banálisnak tűnhet, de túl gyakran megesik, hogy a rossz fordítások következtében a nyugati vállalatok ahelyett, hogy elköteleződnének a piacon, sokkal inkább nem professzionálissá válnak.

  • Minden szükséges program kezelése a kínai honlapon.

  • A hostinggal kapcsolatos minden feladatot, amely magában foglalja a kormányzati engedély beszerzését, a weblap kínai szerverről való működtetését.

Röviden: A minőségi egy lépéses megoldás, amely biztosítja a tökéletes weboldalt, mindezt problémamentesen.

Tourist

NE MENJ A LÉLEKTELEN MEGOLDÁS FELÉ

Egy kínai weboldalnak nem kell hatalmasnak vagy bonyolultnak lennie. Éppen ellenkezőleg, elhagyván a jelentéktelen részleteket a weboldal csak egyre jobbá és egyre fokuszáltabbá válik a kínai célcsoport felé. 

Ami fontos, hogy elkerüljük a lagymatag és lélektelen megoldásokat. 

Ezek közül a legfontosabb hiba, amelyet a nyugati cégek és szervezetek elkövetnek, hogy készítenek egy kínai nyelvű weboldalt – de nem kínai szerverről működtetik. Az eredmény egy olyan weboldal, amely szinte mindig lassan tölt be – és leggyakrabban csak részlegesen. 

Ha kommunikálni szeretne a kínai ügyfelekkel, akkor csinálja jól. 

NEGY LÉPÉSES MEGOLDÁS

Mindent egybevéve a teljes időkeretet tekintve a legtöbb kínai weboldallal kapcsolatos projektnek szükséges 5-6 hét, attól függően mennyi és milyen összetett a szöveg, a programozás összetettsége és attól, hogy az ügyfél milyen gyorsan hozza meg döntését.

Firewall

KORMÁNYZATI MEGSZORÍTÁSOK ÉS JÓVÁHAGYÁSOK

A kínai internet elkülönül a világ többi részétől, az úgy nevezett „Kínai Nagy Tűzfal” által. A tűzfal nem csak blokkolja a kínai felhasználók hozzáférését a külföldi (Kínán kívüli) szerverről működtetett weboldalakhoz, hanem ennek mellékhatásaként a betöltési idő gyötrelmesen lassúvá válik a legtöbb Kínán kívüli honlap esetében, vagy csak részben töltődik be stb.

A megoldás egyértelmű: Tehát kínai szerveren kell működtetnie a kínai honlapját. Ehhez először meg kell szereznie az úgynevezett ICP-jóváhagyást (Internet Content Protocol). Az ICP iránti kérelemhez egy kínai jogi személy és egy kínai személy által benyújtott jelentkezés szükséges. 

Shanghai Junglenél az Ön nevében meg tudjuk szerezni az ICP jóváhagyást.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk, vagy szeretne többet megtudni?

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.