KINESISK HJEMMESIDE

En forudsætning for markedsføring i Kina.

HVORFOR?

Det er meget simpelt: Enhver virksomhed eller organisation der ønsker at markedsføre eller sælge til kinesiske kunder er i dag nødt til at have en kinesisk hjemmeside. 

Det gælder uanset hvilken industri der er tale om, og uanset om målgruppen er turister, forbrugere, virksomheder inden for B2B eller B2C, myndigheder eller andet.

[Se ‘Fakta’ for yderlinge info om kinesiske turister]
Work

BAGGRUND

Nødvendigheden af en stærk online tilstedeværelse kan illustreres ved nøgle få facts

  • Mere end 750 millioner kinesere er nu online.

  • Over 88% af alle middelklasse censure er online. I Beijing og i Shanghai er tallet over 94%.

  • Informationer fremskaffet online anses for at være de mest troværdige af alle informationer (56%).

  • Over 89% af kinesere der overvejer at købe et produkt eller brand de ikke kender fra før tjekker brandets egen hjemmeside eller WeChat inden de handler.

  • Mere end halvdelen af alle udgifter til markedsføring og reklamer i Kina anvendes i dag på online medier, SEM (search engine marketing) mv.

INTELLIGENTE LØSNINGER

Hos Shanghai Jungle sætter vi en ære i at levere 360-graders ‘hands-on’ løsninger der med garanto giver dig en kinesisk kvalitetshjemmeside. Det inkluderer:

  • Definere det indhold der præcis matcher din kinesiske målgruppes behov.

  • Garanterede kvalitetsoversættelser. Dette lyder måske banalt, men alt for ofte ødelægger middelmådige (eller decideret fejlagtige!) oversættelser vestlige virksomheders markedsføring og får dem til at fremstå uprofessionelle snarere end dedikerede til markedet.

  • Håndtering af al nødvendig programming af den kinesiske hjemmeside.

  • Al hosting, inkl. sikring af godkendelse fra regering til hosting af siden i Kina mv.

Kort sagt: En one-stop kvalitetsløsning der sikrer en rigtig god hjemmeside med et absolut minimum af besvær for vore kunder.

Tourist

UNDGÅ DEN NEMME MEN RINGE LØSNING

En kinesisk hjemmeside behøver hverken at være omfattende eller kompliceret. Tværtimod: At udelade overflødigtindhold vil ofte kun gøre den bedre og få den til at fremstå fokuseret på netop den kinesiske målgruppes behov.

Det der er vigtigt er at undgå halvhjertede og uengagerede løsninger. En af de fejl udenlandkse virsomheder oftest begår er at lave en kinesisk sprogversionering - men ikke hoste denne i Kina. Resultatet er næsten altid, at den loader utroligt langsomt - og ofte kun delvist. 

VOR ‘4-STEP' METODE

Alt inklusiv er den samlede tidsramme for de fleste af vore hjemmesideprojekter 5-6 uger, afhængig af omfanget og komleksiteten af teksten, programmeringen og vore kunders belsutningshastighed.

Firewall

MYNDIGHEDSKRAV OG -GODKENDELSER

Kings internet er adskilt fra resten af verdens af det der populært kaldes ‘The Great Firewall of China'. Firewallen blokerer ikke blot fuldkommen kinesiske brugeres tilgang til mange hjemmesider hostet uden for Kina, men har også den bieffekt at load-tiderne for størstedelen af alle hjemmesider hostet uden for Kina er pinagtigt langsomme, at de kun loader delvist etc. 

Løsningen er ligetil: At få din kinesiske hjemmeside hostet på en server i Kina. For at gøre dette skal man først have en såkaldt ICP-godkendelse (Internet Content Protocol). Ansøgning om en ICP skal foretages en kinesisk juridisk enhed og foretages af en kinesisk statsborger bosiddende i Kina. 

Shanghai Jungle kan håndtere alle forhold vedr. ICP-godkendelse for vore kunder.

VORE LØSNINGER

Kontakt os for mere information om vore løsninger og services

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.