LØSNINGER TIL ANDRE SOCIALE MEDIER

Go social.

KINESISKE SOCIALE MEDIER

Facebook, Youtube, Instagram og Twitter - alle de vigtigste vestlige sociale medier er totalt blokeret i Kina. 

Men tag ikke fejl: Kina har sine egne sociale medier, som kineserne bruger endnu mere intensivt end sociale medier bruges i vesten. 

For virksomheder mv. der ønsker at nå kinesiske målgrupper er det ganske enkelt en forudsætning at mestre Kinas sociale medier og bruge dem aktivt.

Chinese tourists
Ttourists taking a selfie

SÅDAN VINDER DU

Første skridt er at identificere og kortlægge de sociale medier og blogs der er af særlig betydning for netop din by, attraktion, virksomhed mv. 

Et konkret eksempel: Da Napolis førende kunstmuseum lancerede sin markedsføring i Kina skete det naturligvis på sociale medier der dækker turisme til Italien generelt og til Napoli specifikt. Men derudover poster man også på hjemmesider fokuseret på kunst og kultur. 

Shanghai Jungle håndterer normalt alt for vore kunder: mapping, partnerskaber og posting af billeder, nyheder og artikler.

AFGØRENDE: KVALITET

With online being by far the most efficient way to reach Chinese tourists in their 'dream' and 'planning' phases they face an overload of low quality promotional information. 

Chinese social media providers have responded to this challenge in 2 ways: Some impose no restrictions on posted content, with the result that your quality articles will have to stand out sharply among all the trash. The other is to impose harsh approval-policies on posted content, with the result that it is extremely difficult to post content having a commercial flavor. 

The only way to deal with this is straightforward: Ensuring that the content posted is of high quality, interesting and relevant. 

Website
Social media in China

HVILKE SOCIALE MEDIER?

WeChat er Kinas ubetinget vigtigste sociale medie og helt afgørende for enhver kinesiske markedsføringsindsats. 

Inden for turisme er de førende booking sider og 'travel sharing’ sider naturligvis også afgørende og beskrevet særskilt i et eget afsnit. 

Men Kinas sociale medier er langt mere omfattende end ‘blot’ WeChat og rejsesiderne. Blandt de vigtigste online medier hvor en serøs mrkedsføringsindsats bør overvejes er også Sina Weibo, Douban, Baidu Tieba mv. 

Hvis du er interesseret i yderligere om sociale medier i Kina så klik på nedenstående link og læs vort baggrundsmateriale side om background information about social media.

Læs mere

SINA WEIBO

Weibo var Kinas førende sociale medie - indtil det i 2013/2014 blev overhalet af WeChat. Weibo kan best beskrives som Kinas Twitter - kombineret med Instagram. 

Nøgleordet for Weibo er hyppighed: Mange, korte beskeder - med primært fokus på billeder og korte videoer. Ikke overraskende er Weibo blevet betegnet som 'Twitter på speed’ fordi kineserne følger, poster, kommenterer, tweeter og re-tweeter i en grad som ville få de fleste vesterlændinge til at miste pusten.

DOUBAN

Mens mange udlændinge kender til WeChat, Baidu og Weibo er der kun få der harhørt om douban. Men til mange formål er douban en af de mest interessante markedsføringskanaler. 

Det der gør douban så interessant er dets unikke mix af brugere, funktioner og temaer. Ligesom Reddit er det opbygget med et hav af fora hvor interesserede diskuterer og læser om netop de emner, der interesserer dem. douban har over 200 millioner brugere, hvoraf størstedelen er mellem 25 Og 35 år, ogover 50% har en længerevarende uddannelse. De primære fællestræk for brugerne er, at de er unge og selvstændige.

KLAR, PARAT… START

For vesterlændinge der ikke læser kinesisk og generelt ikke er bekendt med Kinas myriade af sociale medier kan det virke som en forvirrende labyrint uden hverkend ind- eller udgang. 

Hos Shanghai Jungle forsøger vi at skabe klarhed og overblik - og gøre det muligt at implementere online markedsføring på kinesiske sociale medier inden for stort set hvilket som helst budget. 

Kontakt os for yderligere information om hvordan vi kan hjælpe netop dig.

VORE LØSNINGER

Kontakt os for yderlige info om vore løsninger

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.