SHOP OPLOSSINGEN

Krijg uw deel van de markt.

THE 2 MEGATRENDS DRIVING CHINESE TOURISM

2 megatrends die het uitgaand Chinese toerisme stimuleert:

De eerste trend is een ongelofelijke groei in het aantal toeristen, van 107 miljoen in 2014 naar 128 miljoen in 2015 en een verwacht aantal van 200 miljoen in 2020

De tweede trend is een grote verandering in de manier van reizen: switchen van oud-fashioned groep toerisme naar independent tourism (FIT). Dit toont de ontwikkelingen in alle landen aan over de hele wereld - maar de veranderingen gebeuren verrassend vroeg en snel.

[Zie het kopje feiten voor meer over de nieuwe Chinese toeristen]
Shopping tourists

WERELDS NR. 1 SHOPPERS

De Chinese toeristen geven het meeste geld per persoon uit aan winkelen vergeleken met andere grote groepen toeristen.

KRIJGT U UW DEEL?

Zolang de Chinese toeristen in groepen kwamen was het makkelijk om ze binnen te krijgen. In principe betaal je de tour guide genoeg commissie en hij neemt ze mee naar uw winkel - en laat de tegenstanders koud staan.

De schakel en verandering in het zelfstandig toerisme heeft de spelregels volledig veranderd.

Zonder een tour guide die ze verteld waar ze naartoe moeten, vinden ze hun eigen pad. Op dit moment begint uw uitdaging: Hoe wordt u gezien en belangrijker nog gekozen door deze nieuwe generatie Chinese toeristen.

Buying
Chinese shoppers

NIEUWE KANSEN VOOR MEER WINKELS

Voor de meeste winkels is de groei in zelfstandige toeristen goed nieuws, nu heeft elke winkel een realistische kans om een stukje van deze markt te bemachtigen.

De kans wordt nog eens versterkt door de groeiende verandering in style van de Chinese consumenten. Traditioneel lag de focus alleen op het kopen van de meeste bekende merken (LV, Gucci, ecco etc.). Langzaam veranderd dit naar het kopen van producten die zij leuk vinden ook al is het merk minder bekend.

ATTENTION

Het grootste obstakel voor westerse winkels is niet alleen dat de Chinese reizigers geen idee hebben wie zij zijn. Maar ook het feit dat er weinig relevante en goede informatie te vinden is over winkels (en merken!) op de o zo populaire Chinese online reis websites.

Gelukkig is de oplossing erg simpel: Er voor zorgen dat de belangrijke reis websites een goed profiel weergeven van uw museum; de volgende stap is het online zetten van kwalitatieve artikelen, foto's en video's op de zelfde website (bijv. Mafengwo, Baidu Lvyou, Qiongyou).

Hierbij kan natuurlijk een aantal dingen toegevoegd worden zoals het PR in traditionele media, werken met bloggers en key-opinion leaders (KOLs), en het uitdelen van geprinte marketing materialen aan Chinese reizigers.

Buying
Sharing

INSPIRATIE

Net als dat de Chinese toeristen moe zijn van de vergelijkingen met de stereotypen, zijn ze erg dankbaar wanneer er moeite voor ze wordt gedaan om ze een warm welkom gevoel te geven.

Voor de meeste winkels en merken is dit erg simpel en voordelig: Het belangrijkste op dit moment is een kwalitatieve Chinese website -gehost in China - en een open WeChat account gelinkt naar de website.

Belangrijk: Versterken van uw merk tegenover Chinese toeristen heeft een toegevoegd side-effect dat het ook nog eens zorgt voor meer zichtbaarheid en bekendheid tegenover consumenten en mogelijke B2B-partners in China.

STORY TELLING

Het verkopen van uw verhaal is de sleutel tot het binnenkrijgen van toeristen die hun geld uitgeven aan uw merk in uw winkel.

Onze aanpak is erg simpel en bewezen efficiënt te werken: Allereerst zetten wij een stapje terug een bepalen de unique selling points van uw winkel en merk in de ogen van de Chinese toeristen. Daarna vertellen we het verhaal vanuit dit perspectief keer op keer, met een zo groot mogelijke nadruk op foto's en video's.

Manier van aanpak? Uw eigen public WeChat account, Sina Weibo account - en de samenwerking met onze partners in de online reis media.

WE GET THE JOB DONE

Bij Shanghai Jungle hebben wij een gestructureerde aanpak ontwikkeld voor het aantrekken van Chinese toeristen naar Europese merken en winkels.
 
Wij noemen het The Jungle Funnel.
 
Er wordt geen magie gebruikt in onze methode: De kracht zit hem in het precies richten op de behoeftes en wensen van de toeristen in elke van de 4 fases - maar ook het benadrukken van ons eigen werk met het promoten en delen voor de followers en toeristen.

Helping tourits

ONZE SERVICES

Voor meer informatie over onze services, neemt u gerust contact met ons op

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.