NÅGRA AV VÅRA LÖSNINGAR

Ta en titt på vad vi gjort

VÅRA KUNDER

Under de senaste åren har vi byggt en gedigen portfölj med mer än 100 fasta kunder  inom turismindustrin i europa och mellanöstern. Nationella turistorganisationer, städer, regioner, sevärdheter, museum, hotell, butiker, restauranger och flygplatser.

Här nedan finns lite exempel från olika jobb vi gjort för våra kunder.

*OBS: Då vår hemsida är hostad i Kina kan den laddas långsamt från platser i Europa/Amerika.

Discover Denmark magazineDiscover Denmark magazine

DISCOVER DENMARK 悠游丹麦

Våren 2014 lanserade Shanghai Jungle en högkvalitativ magasin om Danmark för kinesiska turister: 'Discover Denmark 悠游丹麦'.

Magasinet publiceras 3 gånger per år och är gratis för kinesiska Danmarks Besökare, de finns tillgängliga på de danska visa centrumet (och många andra platser).

Sen 2015 har vi publicerat den i samarbete med Visit Denmark – den officiella turistföreningen i Danmark.

Den danska magasinet agerar just nu som en utgångspunkt för en rad andra liknande högkvalitativa publikationer som kan lanseras för er prioriterade marknad. 

Läs online

PETRA

Vi är stolta över att vara samarbetspartner med Petra, Jordanien, en av ’världens 7 underverken’.

Våra tjänster inkluderar en kinesisk hemsida och ett pågående arbete på social medier.

Petra
Jerusalem Brochure

ITRAVEL JERUSALEM

WeChat och tryck marknadsföringsmaterial.

Vårt arbete med Jerusalem omfattar både marknadsföring online men en implementation av ett officiellt WeChat konto, marknadsföring på social media och på populära reseforum. Vi gör också allt arbete i utvecklingen (text, design och tryck) av högkvalitativa broschyrer om Jerusalem som finns på kinesiska resebyråer. I korthet är det en 360ºs lösning för både B2B och B2C.

Läs online

DANSKA KUNGAHUSET

Hemsida, WeChat, marknadsföringskampanj och tryck material.

När det danska kungahuset bestämde sig för att få ett uppsving på den kinesiska marknaden 2015 så valdes Shanghai Jungle som samarbetspartner.

Sen dess har vi hjälp dem och infört en fullständig lösning vad de gäller en kinesisk hemsida, ett officiellt WeChat konto lösning och en övergripande marknadsföring för slotten Kronborg och Christiansborg på kinesiska sociala medier. Under Hamlet jubileumet år 2016 så utförde Shanghai Jungle en tidsbegränsad men effektiv kampanj på kinekska sociala medier (inkl. Mafengwo.com och Douban) som resulterade i mer än 300.000 views.

ROYAL PALACES OF DENMARK
EILAT MARATHON

EILAT MARATHON

Under de senaste åren har Eliat maraton – ett av de ledande loppen i Israel – sett antalet kinesiska löpare växa.

För att marknadsföra maratonloppet 2016 så ökades antalet kinesiska löpare med användningen av populära kinesiska LOBs inom turism och maraton.

Shanghai Jungle hanterade all marknadsföring i Kina.

STADEN PRAG

Wechat
 
Under de senaste åren har Prag blivit en av de kinesiska turisternas föredragna stads-destination i europa. Shanghai Jungle hanterar all marknadsföring online och WeChat kontot för ’ Prague City Tourism’, stadens officiella turistbyrå organ.

Detta inkluderar publicering av artiklar och bilder på de största kinesiska reseforumen (T.ex Mafengo, Baidu Lvyou etc.) och uppdateringar veckovis på WeChat.

Prague's WeChat account
Prague's WeChat account

STUPINIGI

Den fantastiska jakt staden Stupingi är ett bra exempel för att visa vår lösning för museum och sevärdheter. Vi hjälper dem att ha bra närvaro på sociala medier, bloggar och hemsidor för de kinesiska turisterna, som är intresserade av Italien. Vi skapar kännedom genom att skapa en skräddarsydd hemsida och både ett individuellt och ett officiellt WeChat konto där nyhetsbrev postas varje vecka.

Förresten: Palatset är någonting alla måste beskåda när de är i vicinity of Turin. 

NYBORG

Den danska staden Nyborg är en nästan perfekt exempel för vår lösning för mindre städer som vill attrahera folk från Kina. Genom ihärdighet så har staden märkt av attraktion från både från kinesiska investerare och turister.

Stolt så assisterar vi Nyborg. Vi implementerar och underhåller Nyborgs kinesiska hemsida, deras officiella WeChat konto och marknadsför staden i 'Discover Denmark 悠游丹麦' magasinet.

Nyborg Chinese Website
THE ROYAL FAMILY OF DENMARK

DEN DANSKA KUNGAFAMILJEN

Vi är stolta över alla våra kunder. Men vår VIP kund måste vara den Danska Kungafamiljen vars hemsida vi har implementerat och underhållit sedan vi startade 2012.

STADEN AARHUS

Hemsida och WeChat

Aarhus, som är Danmarks andra största stad, blev 2016 vald som en av de 10 mest lockade städerna i världen av Lonely Planet.

Vi på Shanghai Jungle har hanterat all Kinarelaterad marknadsföring för ’Visit Aarhus’ sen 2015 som specifikt fokuserar på att marknadsför Aarhus som den Kulturella Huvudstaden av Europa 2017.

Verktyg: Marknadsföring online och WeChat, kombinerat med tryckt marknadsföring i 'Discover Denmark 悠游丹麦' magasinet.

Aarhus Chinese Website
HANS CHRISTIAN ANDERSEN

HANS CHRISTIAN ANDERSEN

Hemsida

Kineserna läser Hans Christian Andersen’s sagor i skolan – inte så konstigt att hans födelsestad Odense och HC Andersen museet har blivit en av kinesernas favoritplats i Danmark.

Vi är stolta över att tillhandahålla museet med support i deras marknadsföring i Kina, inkl kinesisk hemsida, tryck material (flygblad och en uppslag i Discover Danmark magasinet) och WeChat.

CITY OF COPENHAGEN

Hemsida

Shanghai Jungle har hanterat all närvaro och marknadsföring online för den danska huvudstaden sen 2013. Speciellt stadens hemsida (skräddarsydd och slimmad och självklart hostad i Kina). Även ett WeChat konto och tryckta marknadsföring som lyfter fram utvecklingar och nybyggen i staden och deras samarbete med Beijing.

City of Copenhagen
ARoS Museum

AROS MUSEUM

Hemsida och tryck marknadsföringsmaterial.

MARITIME MUSEUM I DANMARK

Hemsida och tryck marknadsföringsmaterial.

När Danmarks M/S Maritime Museum öppnade 2014 sågs det som ett landmärke både för den unika byggnaden och läge. Museet är väldigt populärt bland kinesiska turister då de kombinerar museibesöket med en tripp till den kända slottet Kronborg.

Shanghai Jungle har utvecklat och underhåller M/S Maritime Museum skräddarsydda, kinesiska hemsida. V sköter även social medier publiceringar och trycker upp flyers på kinesiska de är även publicerade i Discover Danmark magasinet.

Maritime Museum of Denmark
Arken Museum of Modern Art

ARKEN MUSEUM OF MODERN ART

Hemsida och tryck marknadsföringsmaterial.

Arken är köpenhamns näst största museet i kategorin modern konst, det är även en arkitektonisk höjdpunkterna i Köpenhamn. Shanghai Jungle har utvecklat och underhåller Arkens kinesiska hemsida – vi ser till att utesluta allt innehåll som inte är relevant för de kinesiska resenärerna och inkluderar relevant information t.ex hur man hittar dit.

I vår lösningar för Arken har vi också inkluderat ett uppslag i Discover Denmark tidningen.

FREDRIKSBORG PALATSET/NATIONALHISTORISKA MUSEET

Hemsida och tryck marknadsföringsmaterial.

FREDERIKSBORG PALACE / NATIONAL HISTORY MUSEUM
THORVALDSENS MUSEUM

THORVALDSENS MUSEUM

Hemsida och tryck marknadsföringsmaterial.

IDC

WeChat konto

IDC WeChat
IDC WeChat
IDC WeChat
Small Danish Hotels brochure

SMALL DANISH HOTELS

Kinesisk hemsida, långsiktigt engagemang med kinesiska reseagenter och tryckt marknadsföringsmaterial.

Small Danish Hotels är Danmarks största sammanslutning av  självständigt ägda hotell med 90 medlemmar. Sen 2013 har vi hanterat organisationens marknadsföringsaktiviteter i Kina både mot reseagenturer, MICE och FSTs

Våra tjänster inkluderar även att utveckla och underhålla en fullständig kinesiska hemsida, trycket material till reseagenturer och FSTs, medverkan på resemässor åt Small Dansih Hotels vägnar.

ANDRA LÖSNINGAR

ECCO

Är de 4:de största skomärke och är sen många år tillbaka en stor hit bland de kinesiska turisterna. ECCO är en långsiktig och en stor kund i vår Discover Denmark magasin.

Pandora

Är ledande i smyckesvärlden som ett ”affordable luxury” märke. Shanghai Jungle hanterar tryck material mot kinesiska turister i Danmark.

House of Amber

Kinesiska konsumenterna är den största kundgruppen för amber längs hela Östersjön.  De använder material som inte bara ses som vackert utan och med helande kvaliteter. Världens ledande amber smycken är House of Amber som regelbundet annonserar med Discover Denmark magasinet sen den lanserades 2014.

Kopenhagen Fur

Världens största grossist av minkpälsar är danska Kopenhagen Fur. Då stor del av all päls i världens säljs – direkt eller indirekt – till Kina så märker Köpenhamn av en liten invasion av kinesiska handlare 2 gånger om året. Annonseras i Discover Denmark.

Birger Christensen

Köpenhamns ledande ‘multi-brand’ butik för högklassiga lyxartiklar, annonserar regelbundet i Discover Denmark magasinet.

Georg Jensen

Är en av Danmarks mest ikoniska märke i smyckes och designade hemprodukter har varit en regelbunden annonsör i Discover Denmark magasinet sen den först lanserades 2014.

China Unionpay

China Unionpay är en kinesisk organization som erbjuder finanstjänster med högkvarter i Shanghai, Kina. De är just nu den mest använda betalningslösning som kinesiska turister utanför Kina.Unionpay har varit en av de stora annonsörerna i Discover Denmark magasinet sen 2015.

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.