SAMPLE SOLUTIONS

Neem een kijkje naar wat wij allemaal hebben gedaan.

ONZE KLANTEN

In de afgelopen jaren hebben wij een goed portofolio opgebouwd van meer dan 100 vaste Europese en Midden Oosterse klanten in de toeristen industrie. Dit is inclusief national touristm promotion organizations, steden, regio's, attracties, museums, hotels, winkels, restaurants en luchthavens.

Hieronder kunt u een paar voorbeelden van ons werk voor onze cliënten bekijken

*Attentie: Doordat de hosting in China plaatsvind kan het laden van de websites langzaam zijn voor locaties als Europa/Amerika 

Discover Denmark magazineDiscover Denmark magazine

DISCOVER DENMARK 悠游丹麦

In de zomer van 2014 heeft Shanghai Jungle een tijdschrift van hoge kwaliteit uitgebracht voor Chinese toeristen over Denemarken: 'Discover Denmark 悠游丹麦'.

Het tijdschrift wordt drie keer per jaar uitgebracht en is helemaal gratis voor Chinese bezoekers naar Denemarken en is beschikbaar bij de Deense visa centers (en meer plaatsen).

In het begin van 2015 is het gepubliceerd in official cooperation with Visit Denmark - de officiële toeristen promotie organisatie voor Denemarken.

Het Deense tijdschrift werkt nu als voorbeeld voor verschillende gelijkwaardige hoge kwaliteit publicaties voor onze klanten.

Lees online

PETRA

Als een van de 'World's 7 Wonders' zijn wij vereerd om de China marketing partner van Petra in Jordanië te zijn.

Onze services bestaan uit een Chinese website en doorgaande social media bijwerkingen.

Petra
Jerusalem Brochure

ITRAVEL JERUSALEM

WeChat en geprinte marketing materialen.

Ons werk voor Jerusalem bestaat uit een heel pakket zoals; online marketing met betrekking tot een officieel WeChat account, social media marketing op grote travel sharing websites maar ook al het werk gerelateerd op het ontwikkelen van een brochure van hoge kwaliteit (teksten, design, drukwerk) dat wordt gebruikt voor Chinese reisbureaus - iets wat wij ook kunnen doen voor u. Kort samengevat een volledig pakket voor zowel B2B en B2C doeleinden. 

Lees online

ROYAL PALACES OF DENMARK

Website, WeChat, marketing campagnes en geprinte materialen.

Toen de Royal Palaces van Denemarken besloot om hun marketing uit te breiden naar China in 2015, werd Shanghai Jungle gekozen als hun media partner.

Sinds toen hebben wij geholpen met een compleet Chinese website, een officieel WeChat account en marketing van de hoofd kastelen - Kronborg en Christiansborg - op Chinees social media. Tijdens het Hamlet jubileums jaar in 2016 heeft Shanghai Jungle een beperkt maar effectieve online marketing campagne gehouden met een resultaat van meer dan 300,000 views op de grootste Chinese media's onder andere: mafengwo.com en Douban. 

ROYAL PALACES OF DENMARK
EILAT MARATHON

EILAT MARATHON

Eilat Marathon - een van de grootste marathons in Israël - heeft over de afgelopen jaren een grote stijging van Chinese deelnemers gezien.

Om de marathon race van 2016 te promoten voor nieuwe Chinese deelnemers is er een samenwerking aangegaan met populaire Chinese KOL's in toerisme en marathon.

Shanghai Jungle heeft alle marketing en zaken eromheen in China geregeld. 

PRAGUE CITY

WeChat

In de afgelopen jaren is Praag een van de favoriete bestemmingen van de Chinese toeristen in Europa geworden. Shanghai Jungle regelt alle online marketing en WeChat promoties voor de Prague City Tourism, de officiële toeristen promotion entity van de stad.

Dit houd in het plaatsen van artikelen en plaatjes op de meeste Chinese travel sharing websites (bijv. Mafengwo, Baidu Lvyou etc.) en wekelijkse postings op WeChat

Prague's WeChat account
Prague's WeChat account

STUPINIGI

Het geweldige Italiaans paleis is een mooi voorbeeld van onze oplossingen voor museums en attracties: Aanwezigheid op sociaal media op websites en blogs voor Chinese toeristen om Italië te helpen met het creëren van bewustheid. Dat wordt ook nog eens ondersteund door een opmaat gemaakte Chinese website en een volledig persoonlijk officieel WeChat account dat wekelijks wordt geüpdate met nieuwsbrieven.

By the way: Het paleis is absoluut een must see voor iedereen in de buurt van Turin. 

NYBORG

De Deense stad Nyborg is een perfect voorbeeld van een kleinere stad die zijn weg vind naar de top in China: Met veel doorzettingsvermogen in de afgelopen jaren heeft de stad veel Chinese toeristen en investeerders aangetrokken.

Wij zijn trots om Nyborg hierbij te hebben bijgestaan. Dit betekend dat wij hebben gezorgd voor een Chinese website en officieel WeChat account maar ook de marketing van de stad in de Discover Denmark 悠游丹麦 tijdschrift. 

Nyborg Chinese Website
THE ROYAL FAMILY OF DENMARK

DE KONINKELIJKE FAMILIE VAN DENEMARKEN

Groot of klein: Wij zijn trots op elke klant die wij hebben. Alhoewel onze VIP klant toch wel echt de Koninklijke familie van Denemarken is, waarvan wij de website hebben uitgebreid en onderhouden sinds ons begin in 2012.

STAD VAN AARHUS

Website and WeChat

In 2016 Aarhus - De op een na grootste stad van Denemarken - was gekozen door Lonely Planet als een van de 10 meest aantrekkelijke steden in de wereld.

Bij Shanghai Jungle hebben wij alle China gerelateerde marketing voor Visit Aarhus sinds de lente van 2015 gedaan. Met name lag de focus op de promotie dat de stad the Cultural Capital of Europe is in 2017.

Hulpmiddelen: Online marketing en WeChat, gecombineerd met geprinte marketing in het Discover Denmark tijdschrift.

Aarhus Chinese Website
HANS CHRISTIAN ANDERSEN

HANS CHRISTIAN ANDERSEN

Website

De Chinezen leren de sprookjes van Hans Christian Andersen al in school - en dit is waarom het geen verrassing is dat zijn geboortestad Odense en het HC Andersen Museum de favoriete plek van de Chinese toeristen in Denemarken is.

Wij zijn trots om het museum te mogen ondersteunen met de marketing activiteiten in China dat bestaat uit: Chinese website, drukwerk marketing (flyers en in het Discover Denmark tijdschrift) en WeChat.

CITY OF COPENHAGEN

Website

Shanghai Jungle heeft alle online aanwezigheid en marketing gedaan voor de Deense hoofdstad sinds 2013. In het bijzonder de website van de stad (op maat gemaakt en natuurlijk gehost in China) een nieuw WeChat account en ook drukwerk met voornamelijk de ontwikkelingen in de stad en samenwerkingen met Beijing.

City of Copenhagen
ARoS Museum

AROS MUSEUM

Website en gedrukt marketing materiaal.

MARITIME MUSEUM OF DENMARK

Website en geprint marketing materiaal

Toen Denemarkens M/S Maritime Museum opende in 2014 was het een doorbraak event - en dat niet alleen door de unieke locatie en gebouw. Dit museum is ook erg populair met Chinese toeristen die steeds meer en meer een trip naar het beroemde Kronborg castle met het bezoeken van dit museum.

Shanghai Jungle heeft een Chinees talige website voor M/S Maritime Museum ontwikkeld en regelt nog steeds alle onderhoud. Net als alle social media postings en de geprinte marketing in het Discover Denmark tijdschrift en de Chinees talige museum flyers. 

Maritime Museum of Denmark
Arken Museum of Modern Art

ARKEN MUSEUM OF MODERN ART

Website and printed marketing materials

Arken is Kopenhagens een na grootste museum of modern art en een architectural highlight in Kopenhagen. Shanghai Jungle onderhoud en heeft de Chinese website ontwikkeld voor Arken. Natuurlijk letten wij erop dat alleen de boodschap wat relevant is voor de Chinese gebruikers erop komt te staan en extra inhoud wat interessant voor de Chinese toeristen is zoals 'how to get there' informatie etc.

Onze oplossing voor Arken is ook inclusief benoeming in het Discover Denmark tijdschrift.

FREDERIKSBORG PALACE / NATIONAL HISTORY MUSEUM

Website en drukwerk materialen.

FREDERIKSBORG PALACE / NATIONAL HISTORY MUSEUM
THORVALDSENS MUSEUM

THORVALDSENS MUSEUM

Website en drukwerk materialen.

IDC

WeChat account

IDC WeChat
IDC WeChat
IDC WeChat
Small Danish Hotels brochure

SMALL DANISH HOTELS

Chinese website, longterm relaties met Chinese reisbureaus & geprint drukwerk materiaal.

Small Danish Hotels is de grootste samenwerking van zelfstandige hotels met ongeveer 90 leden. Sinds 2013 hebben wij alles gerelgd met betrekking tot de Chinese marketing activiteiten voor zowel reisbureaus, MICE en FIT's.

Onze service bestaat met name uit het ontwikkelen en onderhouden van een volledige Chinees talige website, geprint marketing materiaal voor reisbureaus, deelname op reisbeurzen in naam van Small Danish Hotels en ook nog geprint marketing materiaal voor FIT's. 

OTHER SOLUTIONS

ECCO

's Werelds 4de grootste schoenmerk en voor al meerdere jaren een grote hit met Chinese toeristen in Denemarken. ECCO is een longterm en groot adverteerder in het Discover Denmark tijdschrift.

Pandora

Een van 's werelds leidende betaalbare luxury jewelry brand is Deens en Shanghai Jungle regelt voor het merk de geprinte marketing voor Chinese toeristen naar Denmark.

House of Amber

Chinese consumenten zijn de grootste groep kopers van amber in de Baltische Zee, omdat het materiaal niet alleen mooi is maar ook gezegd wordt dat het over genezende krachten beschikt. 's Werelds grootste amber juwelen merk is het House of Amber. Het House of Amber heeft regelmatig geadverteerd in Discover Denmark sinds de launch in 2014.

Kopenhagen Fur

's Werelds grootste groothandelaar van mink bont is Denmark's Kopenhagen Fur. Sinds veel bont vandaag de dag wordt verkocht aan China - direct of indirect - Kopenhagen ziet een kleine invasie van Chinese handelaren 2 keer per jaar. Kopenhagen Fur adverteert ook in Discover Denmark.

Birger Christensen

Kopenhagens grootste multi brand winkel voor high end luxury goederen is een regelmatig adverteerder in het Discover Denmark tijdschrift.

Georg Jensen

Een van Denemarkens meest uitblinkend juweliers merk en home design producten heeft ook regelmatig geadverteerd sinds het tijdschrift is uitgebracht in 2014.

China Unionpay

China Unionpay is een Chinese financiële service met het hoofdkantoor in Shanghai, China. Het is op dit moment de grootste betaling mogelijkheid voor Chinese toeristen buiten China. China Unionpay is een grote adverteerder geweest in het Discover Denmark tijdschrift sinds 2015.

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.