MINTA MEGOLDÁSOK

Tekintse meg munkáinkat.

ÜGYFELEINK

Az elmúlt évek során egy egészséges portfoliót építettünk ki több mint 100 rendszeres európai és közel-keleti ügyfelünk segítségével a turizmusban, beleértve a nemzeti promóciós szervezeteket, városokat, régiókat, látnivalókat, múzeumokat, szállodákat, üzleteket, éttermeket és repülőtereket.

Az alábbiakban bemutatunk néhány példát a munkáinkkal és ügyfeleinkkel kapcsolatban.

* Megjegyzés: Mivel a szervez Kínában található a weboldalak betöltése lassú lehet az európai / amerikai helyszíneken.

Discover Denmark magazineDiscover Denmark magazine

DISCOVER DENMARK 悠游丹麦

2014 tavaszán a Shanghai Jungle elindított egy minőségi magazint a kínai turisták számára Dániához: „Discover Denmark 悠游丹麦” - Fedezze fel Dániát. 

A magazint évente háromszor tesszük közzé és teljesen ingyenes a Dániába látogató kínaiak számára, elérhető a dán vízum központban (és számos más helyen). 

2015 eleje óta hivatalos együttműködés keretén belül hozzuk közzé – Dán hivatalos turisztikai promóciós szervezet. 

A dán magazin jelenleg példaként szolgál ehhez hasonló magas színvonalú kiadványok között, amelyeket a kiemelt piacokon tettünk közé. Magazinjaink Németország, Olaszország és Csehország számára 2017 tavaszán jelennek meg. 

Ha szeretne részese lenni a magazinnak, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Read online

PETRA

Mint az egyike a "Világ 7 Csodájának" az a megtiszteltetés ért minket, hogy Petra kínai marketing partnere lettünk Jordániában. 

Szolgáltatásaink részét képezi a kínai weboldal és a folyamatos közösségi média jelenlét.

Petra
Jerusalem Brochure

ITRAVEL JERUSALEM

WeChat és nyomtatott marketing anyagok

Munkánk Jeruzsálemmel kapcsolatban lefedi mind az online marketinget teljes és hivatalos Wechat megoldással, a közösségi média marketinget a nagy utazási megosztó oldalak segítségével, valamint az összes kapcsolódó munka fejlesztését (szövegek, tervezés és nyomtatás) egy magas színvonalú kiadványnak, amelyet Jeruzsálem a kínai turisták megszólítására használ – valami, amit szintén mi kezelünk. Röviden: teljes körű megoldást nyújtunk mind a B2B mind a B2C számára. 

Read online

A DÁN KIRÁLYI PALOTA

Weboldal, WeChat, marketing kampány, és a nyomtatott anyagok

Amikor a Dán Királyi Palota úgy döntött, hogy növelik a marketing jelenlétüket Kína felé 2015-ben, akkor a Shanghai Jungle-t választották ki média partnerüknek.

Azóta segítettünk egy teljes kínai nyelvű weboldal létrehozásában, hivatalos WeChat fiók megoldásában és átfogó marketing kialakításában a fő kastélyokkal – Kronborg És Christiansborg – kapcsolatban a kínai közösségi médiában. A Hamlet évében 2016-ban a Shanghai Jungle is végzett, korlátozott, de rendkívül hatékony online marketing kampányt, amelynek eredményeként több mint 300.000 látogatót számoltunk néhány kínai vezető közösségi oldalon, beleértve a mafengwo.com és a Douban-t. 

ROYAL PALACES OF DENMARK
EILAT MARATHON

EILAT MARATHON

Az elmúlt években az Eilat Marathonon - az egyik vezető maraton Izraelben – résztvevő kínaiak száma egyre növekszik. 

Annak érdekében, hogy a 2016-os maratont támogassák és új kínai részvevőket érjenek el együtt dolgoztak híres kínai fő véleményvezérekkel (KOL), hogy hirdessék a versenyt.

Shanghai Jungle kezel mindenfajta marketinget Kínában.  

PRÁGA

Az elmúlt években Prága gyorsan a kínai turisták egyik preferált városi célpontjává vált Európában. Shanghai Jungle kezeli az össze online marketing és WeChat promóciót Prague City Tourism számára, ami a város hivatalos turisztikai promóciós szervezete.

Ez magában foglalja a cikkek és képek közzétételét a főbb kínai utazás megosztására szolgáló honlapok (pl. Mafengwo, Baidu Lvyou stb.) számára és heti posztokat a WeChaten.

Prague's WeChat account
Prague's WeChat account

STUPINIGI

A lenyűgöző Stupingi olasz vadászati palota egy jó példa, hogy milyen megoldásokkal szolgálunk múzeumok és látnivalók számára: közösségi média jelenlét a weboldalakon és blogokon kínai turisták számára, hogy segítségen kezdeti tudatosságot szerezni Olaszországgal kapcsolatban, ami egy testreszabott kínai honlap segítségével van alátámasztva, és a teljes egyéni, hivatalos Wechat fiók működtetése heti hírlevekkel. 

Apropó: A palota kihagyhatatlan bárkinek, aki Torino közelében jár. 

NYBORG

A dán város Nyborg egy majdnem tökéletes példája annak, hogy egy kisebb város, hogyan érvényesíti lehetőségeit Kínában: A kitartó erőfeszítés több éve nem látott kínai beruházásokat és turistákat vonz a városba. 

Büszkék vagyunk arra, hogy segíthetjük Nyborg tevékenységét, amely magában foglalja a kínai nyelvű weboldal létrehozását és fenntartását és egy hivatalos Wechat fiókot csak úgy, mint a marketing felügyeletét a Discover Denmark悠游丹麦 magazinban. 

Nyborg Chinese Website
THE ROYAL FAMILY OF DENMARK

A DÁN KIRÁLYI CSALÁD

Kicsi vagy nagy: Büszkék vagyunk minden egyes ügyfelünkre. Mégis, a VVIP ügyfél a dán királyi család, akinek honlapját 2012-ben mi valósítottuk meg és azóta is mi tartjuk fent.  

AARHUS VÁROSA

Honlap és WeChat

2016-ban Aarhus - Dánia második legnagyobb városa - lett kiválasztva, mint egyike a 10 legvonzóbb városnak a világon a Lonely Planet által.

Shanghai Junglenél kezelünk minden Kínával kapcsolatos marketing tartalmat a „Visit Aarhus” számára 2015 tavasza óta, különös tekintettel, hogy előmozdítsa, hogy a város 2017-ben Európa Kulturális Fővárosává váljon. 

Eszközök: Online marketing és WeChat, nyomtatott marketing a Discover Denmark magazinban. 

Aarhus Chinese Website
HANS CHRISTIAN ANDERSEN

HANS CHRISTIAN ANDERSEN

Weboldal

A kínaiak tanulnak Hans Christian Andersen meséiről az iskolában - és így talán nem meglepő módon szülővárosa Odense, és a HC Andersen Múzeum kedvelt hellyé vált a kínai turisták számára Dániába.

Büszkék vagyunk arra, hogy a múzeum számára átfogó megoldást nyújtunk a kínai marketing tevékenység kapcsán, beleértve a kínai honlapot, nyomtatott marketing (szórólapok és Discover Denmark magazinban való lefedettséget) és a WeChat fiókot.

KOPPENHÁGA VÁROSA

Weboldal

Shanghai Jungle kezeli az összes online jelenlétet és marketinget a dán fővárosnak 2013 óta. Különös tekintettel a város honlapját (testre szabott és leszűkített – és természetesen Kínában üzemeltetett), egy új WeChat fiók és emellett nyomtatott marketing kiemelve a városban végbemenő fejlesztéseket és együttműködést Pekinggel. 

City of Copenhagen
ARoS Museum

AROS MUSEUM

Weboldal és nyomtatott marketing anyagok.

DÁNIAI TENGERÉSZETI MÚZEUM

Weboldal és nyomtatott marketing anyagok

Amikor Dánia M / S Tengerészeti Múzeum megnyílt 2014-ben egy mérföldkő volt- nem utolsó sorban egyedülálló elhelyezkedését és építészetét tekintve. A múzeum a kínai turisták számára is népszerű, akik egyre inkább összekapcsolják a múzeum látogatását a híres Kronborg vár látogatásával.

Shanghai Jungle hozta létre és tartja fent a testre szabott kínai nyelvű weboldalt M/S Tengerészeti Múzeum számára és kezeli a rendszeres közösségi média posztjait csak úgy, mint a nyomtatott marketinget a Discover Denmark magazinban és a kínai nyelvű specifikus múzeum szórólapokat. 

Maritime Museum of Denmark
Arken Museum of Modern Art

ARKEN MODERN MŰVÉSZETI MÚZEUM

Weboldal és nyomtatott marketing anyagok

Arken Koppenhága második legnagyobb modern művészeti múzeuma és egy építészeti csúcspontja Koppenhágának. Shanghai Jungle létrehozta és fenntartja Arken kínai honlapját - mint mindig ügyelve arra, hogy kizárja azokat a tartalmakat, amik nem megfelelőek a kínai felhasználók számára, míg összpontosít azokra az egyéb tartalmakra, amelyek különösen fontosak, mint a "hogyan lehet eljutni" információk stb.

Megoldásunk közé tartozik a Discover Denmark magazinban való megjelenés az Arken számára. 

FREDERIKSBORG KASTÉLY / NEMZETI MÚZEUM

Weboldal és nyomtatott marketing anyagok

FREDERIKSBORG PALACE / NATIONAL HISTORY MUSEUM
THORVALDSENS MUSEUM

THORVALDSENS MÚZEUM

Weboldal és nyomtatott marketing anyagok

IDC

WeChat fiók

IDC WeChat
IDC WeChat
IDC WeChat
Small Danish Hotels brochure

SMALL DANISH HOTELS

Kínai honlap, hosszú távú együttműködés a kínai utazási irodákkal és nyomtatott marketing anyagok

A Small Danish Hotels Dánia legnagyobb egyesülete független tulajdonban lévő hotelek között körülbelül 90 taggal. 2013 óta mi kezeljük a szervezet kínai marketing tevékenységét mind az utazási irodák, MICE és a FIT felé. 

Kifejezetten a mi szolgáltatásaink tartalmazzák a kínai nyelvű honlap fejlesztését és fenntartását, nyomtatott marketing anyagokat az utazási irodák számára, részvétel az utazási vásárokon/kiállításokon a Small Danish Hotels nevében, emellett nyomtatott marketing anyagokat is nyújtunk a FIT számára. 

EGYÉB MEGOLDÁSOK

ECCO

A világ 4. legnagyobb cipő márkája, ami évek óta nagy sikert arat a kínai turisták körében, ECOO egy hosszú távú és nagy hirdető a Discover Denmark magazinban.

Pandora

A világ egyik vezető megfizethető luxus ékszer márkája dán és a Shanghai Jungle kezeli a márka nyomtatott marketing anyagait a kínai turisták felé.

House of Amber

A kínai vásárlók a fő vásárlói a borostánykőnek az egész Balti-tengeren, az anyagot nem csak szépsége, hanem gyógyító tulajdonságai miatt is szeretik. A világ vezető borostyán ékszer márkája a House of Amber, aki a Discover Denmark magazinban 2014-es indulása óta rendszeres reklámozó.

Kopenhagen Fur

A világ legnagyobb nerc szőrme nagykereskedője a dán Koppenhagen Fur. Mióta a legtöbb szőrme Kínába van értékesítve – közvetve vagy közvetlenül -, Koppenhága évente kétszer egy kisebb fajta kínai kereskedő invázióval találja magát szembe. Discover Denmark magazinban jelennek meg hirdetései.

Birger Christensen

Koppenhága vezető multi márkaboltja luxuscikkek tekintetében, rendszeres hirdető a Discover Denmark magazinban.

Georg Jensen

Dánia egyik legikonikusabb márkája ékszerek és lakberendezési tárgyakat tekintve, a Discover Denmark magazinban 2014-es indulása óta rendszeres reklámozó.

China Unionpay

China UnionPay egy kínai pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó vállalat, amelynek központja Shanghaiban, Kínában található. Jelenleg a fő fizetési megoldásokat a kínai külföldre utazó turisták számára ő nyújtja. China Unionpay 2015 óta jelentős hirdető a Discover Denmark magazinnak.

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.