NOGLE AF VORE LØSNINGER

Eksempler på vort arbejde.

VORE KUNDER

Gennem de seneste år har vi opbygget en solid portefølje af med end 100 faste kunder i Europa og Mellemøsten i turismeindustrien, inklusiv nationale turismefremme organisationer, byer, regioner, attraktioner, museer, hoteller, forretninger og brands, restauranter og lufthavne. 

Ud over turismeindustrien har vi også over 50 faste kunder inden for både B2B og B2C som vi hjælper med professionel online synlighed og markedsføring i Kina.

Vi har beskrevet nogle af vore kundeløsninger neden for.

Discover Denmark magazine

DISCOVER DENMARK 悠游丹麦

I foråret 2014 lancerede Shanghai Jungle et højkvalitets magasin for kinesiske turister til Danmark: 'Discover Denmark 悠游丹麦'. 

Magasinet udgives 3 gange årligt, distribueres - bl.a. - på de danske visumcentre i Kina og er gratis for kinesiske rejsende til Danmark. 

Siden foråret 2016 er magasinet udgivet i officielt samarbejde med Visit Denmark - Danmarks officielle turismefremmeorganisation.

Det danske magasin fungerer pt. som udgangspunkt for en hel række af tilsvarende højkvalitetsmagasiner der lanceres på vore prioritetsmarkeder i 2017. 

Magasinet kan ses online på: www.issuu.com/shanghaijungle

Read online

PETRA

Vi er stolte over at være Petra - et af ‘verdens 7 vidundere’ - marketingpartner i Kina.

Vore services inkluderer bl.a. Petras kinesiske hjemmeside og løbende markedsføring på sociale medier i Kina.

Petra
Jerusalem Brochure

ITRAVEL JERUSALEM

Shanghai Jungle står for al Jerusalem bys markedsføring i Kina, herunder markedsføring på sociale medier, en omfattende og ‘public’ WeChat løsning samt design, tryk og distribuering af markedsføringsmateriale til både rejsebureauer og individuelle turister. 

Read online

DANMARKS KONGELIGE SLOTTE

Da de kongelige slotte (under Nationalmuseet) besluttede at gøre noget seriøst ved markedsføringen over for kinesiske turister blev Shanghai Jungle valgt som kinesisk markedsføringspartner. 

Løsningen inkluderer bl.a. en professionel kinesisk hjemmeside hosted i Kina (www.royalpalaces.cn), en officiel WeChat løsning og løbende markedsføring af de kongelige slotte - primært Kronborg og Christiansborg - på sociale medier.

ROYAL PALACES OF DENMARK
THE ROYAL FAMILY OF DENMARK

EILAT MARATHON

Gennem de senere år har Eilat Marathon - et af Israels førende marathonløb - oplevet stigende deltagelse af kinesiske løbere. 

For at promovere 2016 udgaven af marathonløbet over for mulige kinesiske løbere samarbejdede Eilat og Shanghai Jungle med populære kinesiske KOLs (Key Opinion Leaders) inden for turisme og løb. 

Shanghai Jungle håndterer alle aspekter af Eilat Marathons markedsføring i Kina.

PRAGUE CITY TOURISM

Gennem de seneste år har Prag oplevet en dramatisk vækst i antallet af kinesiske turister - og byen er på kort tid blevet en foretrukken destination for kinesiske FIT rejsende. 

Hos Shanghai Jungle er vi stlte af at håndtere alle aspekter af Prague City Tourism (Prags officielle turismefremmeorganisation) markedsføring på sociale medier og WeChat i Kina.

Prague’s WeChat account

STUPINIGI

Det enestående italienske jagtslot Stupinigi er et godt eksempel på vre løsninger for museer og attraktioner: Stærk tilstedeværelse på hjemmesider og blogs for kinesiske turister skaber bevidsthed og opmærksomhed omkring slottet, som derefter understøttes af en skræddersyet kinesisk hjemmeside og en egen, fyldestgørende og officiel WeChat konto med ugentlige nyhedsudsendelser. 

Og tro os: Slottet er et absolut ‘must see’ for alle der er i nærheden af Torino. 

NYBORG

Nyborg er det bedste eksempel vi kender på en mindre by der har skabt imponerende resultater i Kina. 

Nøglen til Nyborgs succes har været vedholdenhed, seriøsitet og fleksibilitet: En langsigtet indsats koblet med evnen til at slå til og være fokuseret når de reelle forretningsmuligheder har budt sig. Resultatet er, at Nyborg i dag er en bemærkelsesværdigt populær destination for såvel investorer som turister. 

Vi er stolte af at bistå Nyborg med deres kinesiske markedsføring, der inkluderer implementering og vedligehold af Nyborgs kinesiske hjemmeside og officielle WeChat konto samt markedsføring i Discover Denmark 悠游丹麦. 

Nyborg Chinese Website
THE ROYAL FAMILY OF DENMARK

DET DANSKE KONGEHUS

Store og små: Vi er stolte af hver eneste af vore kunder. Men vor særlige VVIP kunde er nu alligevel det danske kongehus, hvis kinesiske hjemmeside Shanghai Jungle implementerede i 2012 og har vedligeholdt lige siden.

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.