RESTAURANTER

Kinesere elsker mad. Al slags mad.

2 MEGATRENDS DRIVER DEN KINESISKE TURISME

2 megatrends driver Kinas internationale turisme: 

Den første er en fænomenal vækst i antallet af turister der rejser ud af landet, fra 107 millioner i 2014 til 128 millioner i 2015 - og til forventet 200 millioner i 2020. 

Den anden er et hastigt skifte i deres måde at rejse på: Vor traditionelle grupperejser tidligere dominerede totalt, til i dag hvor individuelle rejser (Free Independent Tourism - FIT) er ved at overtage. Kina følger dermed den samme udvikling der er set i resten af verden - men skiftet finder sted overraskende tidligt og hurtigt.

[Se ‘Facts’ for yderligere info om de nye kinesiske turister]
Traveling

100% NYSGERRIGE

Alle der kender kinesere ved, at få solkeslag elsker mad mere end de gør. 

Og de er ikke bange for at prøve nye retter - hverken i Kina eller når de rejser i udlandet. 

Så for restauranter der gerne vil have andel i de kinesiske turister er udfordringen ikke, at kineserne ikke vil prøve lokal eller vestlig mad - den virkelige udfordring er at blive set og valgt af dem.

BLIV SET

Det første grundlæggende skridt for enhver restaurant der ønsker at øge antallet af kiensiske gæster er at sørge for at blive set. 

Det betyder i praksis at få en profil på Kinas førende hjemmesider for deling af rejseoplevelser og oplysninger. 

I mange tilfælde er dette hverken dyrt eller kompliceret. 

Men: Det er afgørende at huske på, at de kinesiske turister ønsker at læse anmeldelser fra andre kinesiske rejsende.

Det er derfor afgørende at undgå “Google-translate” anmeldelser fra vestlige gæster: I bedste fald vil de blive opfattet som irrelevante, i værste fald som forfalskninger.

Website

HJEMMESIDE & MENU

Det kræver ikke meget at skille sig ud fra konkurrenterne: Lav en simpel - men professionel - kinesisk hjemmeside og kinesiske menuer. 

To basale tiltag der - i kombination med ‘listings’ på kinesiske rejsehjemmesider - vil gøre, at du er langt foran dine konkurrenter.

DELING

Alle ved at anmeldelser og anbefalinger er vigtige. Så hvorfor ikke presse citronen lidt ekstra? 

Giv dine kinesiske gæster en gratis dessert, te eller kaffe hvis de skriver en god anmeldelse - og inden du ved af det vil du være blandt deres foretrukne restauranter i din by.

VI FÅR DET GJORT

Hos Shanghai Jungle har vi udviklet en struktureret tilgang til at tiltrække kinesiske turister til europæiske byer, museer, attraktioner, hoteller, restauranter og forretninger. 


Vi kalder det 'The Jungle Funnel'. 

Der er intet magisk ved vor metode: Dens styrke består i en skarp målretning af indsatsen i forhold til målgruppends ønsker og behov i hver af de fire faser (Opmærksomhed, Interesse, Storytelling og Besøg) - samt vedvarende forstærkning af vort eget arbejde ved at promovere ‘Deling’ mellem vore kunders online ‘followers’ og selve de kinesiske turister.

Direct tourists

VORE LØSNINGER

Kontakt os for yderligere info om vores løsninger

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.