FORDÍTÁS, TERVEZÉS & NYOMTATÁS

Tedd széppé.

TERVEZÉS ÉS NYOMTATÁS

A világ elment az interneten - és egyik országban sem igaz annyira, mint Kínában.

De sok vállalat és szervezet számára továbbra is szükséges a marketing portfólió részeként a megoldások kinyomtatása, függetlenül attól, hogy ezek füzetek, előadások, poszterek, szórólapok, képeslapok vagy bannerek.

Shanghai Junglenál mi nem csak a nyomtatásokért, tárolásért és forgalmazásáért felelünk a nyomtatott anyagokkal kapcsolatban az ügyfeleink számára, hanem grafikusaink megoldásokat nyújtanak tervezési problémákra, hogy ügyfeleink olyan arculattal rendelkezzenek, amely vonzó a kínai célcsoport számára. 

Print
Chinese characters

FORDÍTÁS

Sok nyugati cég és szervezet alábecsüli a jelentőségét a hivatásos fordítóknak. Az eredmény gyakran katasztrofális, a vállalatok olyan szövegeket használnak a honlapjukon, a közösségi médiai posztjaikban és nyomtatásban, amelyet soha nem fogadnának el bármely más nyelven.

Shanghai Junglenél nem rendelkezünk hitelesített ISO bizonyítvánnyal - de követjük a legfontosabb ISO követelményeket, beleértve a következőket:

  • Gondos szűrése a fordítóknak. Minden fordító, lektor és szakértő angol nyelvű szakon végzett.

  • Minden fordítás kínai nyelvre anyanyelvű kínai által készül.

  • A fordítások átdolgozása, felülvizsgálata minősített (azaz teljes kettős ellenőrzés a kínai szöveget összevetve az eredeti angol szöveggel) szakképzett fordítók által történik.

  • Különös figyelmet fordítunk annak biztosítására, hogy a szaknyelv, címek, nevek stb. fordítása helyesen történjen és összhangban álljon a felállított normákkal.

  • Ha szükséges, az ügyféllel konzultálunk, hogy elkerüljünk mindenfajta bizonytalanságot.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk, vagy szeretne többet megtudni?

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.