DESIGN, PRINT & OVERSÆTTELSE

Gør det smukt.

DESIGN & PRINT

Verden er gået online - og intet sted er det sandere end i Kina. 

Men mange virksomheder og organisationer har fortsat brug for trykt materiale som led i deres markedsføring, til tryksager, præsentationer og hand-outs, plakater, flyers, postkort, bannere og visitkort. 

Hos Shanghai Jungle sørger vi ikke blot for tryk, opbevaring og distribuering af tryksager for vore kunder - vore grafiske designere kan også bistå med designløsninger der bevarer vore kunders visuelle identitet samtidig med at de appelerer til de kinesiske målgrupper. 

Print
Chinese characters

OVERSÆTTELSER

Mange vestlige virksomheder og organisationer undervurderer vigtigheden af at bruge professionelle, kinesiske oversættere. Resultatet er ofte dybt problematisk (og i blandt decideret katastrofalt), når virksomheder bruger tekster på deres hjemmesider, sociale medier og på trykt som aldrig ville være godtaget på noget andet sprog. 

Hos Shanghai Jungle er vi ikke ISO-certificerede til oversættelser - men vi anvender alle de centrale ISO krav, inklusiv:

  • Nøje screening af oversættere. Alle vore oversættere, korrekturlæsere og redaktører er kinesere med en universitetsuddannelse i engelsk.

  • Alle oversættelser til kinesisk foretages af kinesere.

  • Alle oversættelser både korrekturlæses og redigeres (dvs. fuld dobbelt kontrol af den oprindelige oversættelse sammenholdt med den engelske originaltekst) af kvalificerede oversættere.

  • Særlig opmærksomhed vies til at teknisk sprog, titler, navne etc. oversættes korrekt og i overensstemmelse med etableret praksis (så f.eks. - med et eksempel til dansk - ‘Svinedrengen’ ikke oversættes som ‘Grisedrengen’).

  • Hvor nødvendigt afstemmes uklarheder med kunden.

VORE LØSNINGER

Kontakt os for yderligere information om vore løsninger og services

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.