MUSEUMS & ATTRACTIES

Wordt gezien - en krijg bezoekers.

DE 2 MEGATRENDS DIE HET CHINEES TOERISME STIMULEREN

2 megatrends die het uitgaand Chinese toerisme stimuleert:

De eerste trend is een ongelofelijke groei in het aantal toeristen, van 107 miljoen in 2014 naar 128 miljoen in 2015 en een verwacht aantal van 200 miljoen in 2020

De tweede trend is een grote verandering in de manier van reizen: switchen van oud-fashioned groep toerisme naar independent tourism (FIT). Dit toont de ontwikkelingen in alle landen aan over de hele wereld - maar de veranderingen gebeuren verrassend vroeg en snel.

[Zie het kopje feiten voor meer over de nieuwe Chinese toeristen]
Chinese tourists visiting a museum

MAAR BEZOEKEN ZE OOK MUSEUMS?

Kort gezegd: Jazeker!

Moderne Chinezen zijn niet veel anders dan de rest van ons: sommige houden van kunst, sommige zijn gek op geschiedenis en andere houden van natuurwetenschappen enzovoorts.

Minder voor de Chinese - maar geweldig nieuws voor de Westerse museums, geven de Chinese museums niet genoeg voldoening. Beperkte collecties en oud-fashioned presentaties betekend dat alle museums over de wereld een stijgende vraag van Chinese bezoekers krijgen met een passie en nieuwsgierigheid om meer te leren.

AANDACHT

De grootste uitdaging voor Westerse museums is niet dat Chinese toeristen niet op de hoogte zijn van hun bestaan, maar het zoeken van online informatie over museums en attracties op de meest populaire Chinese reis websites levert niet veel bruikbare informatie op. Vaak genoeg levert het ook helemaal geen informatie op.

Gelukkig is de oplossing erg simpel - Allereerst zorg je ervoor dat de belangrijke reis websites een goed profiel weergeven van uw museum; de volgende stap is het online zetten van kwalitatieve artikelen, foto's en video's op de zelfde website (bijv. Mafengwo, Baidu Lvyou, Qiongyou).

Hierbij kan natuurlijk een aantal dingen toegevoegd worden zoals het PR in traditionele media, werken met bloggers en key-opinion leaders (KOLs), en het uitdelen van geprinte marketing materialen aan Chinese reizigers.

Tourist
Design

INSPIRATIE

Net als dat de Chinese toeristen moe zijn van de vergelijkingen met de stereotypes, zijn ze erg dankbaar wanneer er moeite voor ze wordt gedaan om ze een warm welkom gevoel te geven.

Voor de meeste museums is dit erg simpel en voordelig: Het belangrijkste op dit moment is een kwalitatieve
Chinese website -gehost in China - en een open WeChat account gelinkt naar de website.

STORYTELLING

Het goed overbrengen van verhalen is de belangrijkste reden waarom toeristen hun tijd zullen doorbrengen in uw museum in plaats van die om de hoek.

Onze aanpak is erg simpel en bewezen efficiënt te werken: Allereerst zetten wij een stapje terug een bepalen uw unique selling points in de ogen van de Chinese toeristen. Daarna vertellen we het verhaal vanuit dit perspectief keer op keer, met een zo groot mogelijke nadruk op foto's en video's.

Manier van aanpak? Uw eigen public WeChat account, Sina Weibo account - en de samenwerking met onze partners in de online reis media.

Sharing

BEZOEK & DELEN

De meeste museums stoten zich tegen een groot probleem: De tentoonstelling tekst wat belangrijk is voor de belevingen van de bezoekers is volledig in het Engels beschikbaar. Het toevoegen van de Chinese taal aan de muur is geen realistische optie.

Bij Shanghai Jungle hebben wij een geweldige manier bedacht om dit obstakel te overkomen met het gebruik van WeChat. Hiermee worden de Chinese gasten voorzien van vertalingen en ervaren ze precies hetzelfde als Engels sprekende toeristen voor maar een kleine prijs.

Wij kunnen met zekerheid zeggen dat onze museum oplossingen een klasse apart zijn.

WE GET THE JOB DONE

Bij Shanghai Jungle hebben wij een gestructureerde aanpak ontwikkeld voor het aantrekken van Chinese toeristen naar Europese steden, museums, attracties, hotels, restaurants en winkels.

Wij noemen het The Jungle Funnel.

Er wordt geen magie gebruikt in onze methode: De kracht zit hem in het precies richten op de behoeftes en wensen van de toeristen in elke van de 4 fases - maar ook het benadrukken van ons eigen werk met het promoten en delen voor de followers en toeristen.

Direct marketing

ONZE SERVICES

Voor meer informatie over onze services, neemt u gerust contact met ons op

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.