MUSEER & ATTRAKTIONER

Blive set - og besøg! - af kinesiske FITs.

2 MEGATRENDS DRIVER DEN KINESISK TURISME

2 megatrends driver Kinas internationale turisme: 

Den første er en fænomenal vækst i antallet af turister der rejser ud af landet, fra 107 millioner i 2014 til 128 millioner i 2015 - og til forventet 200 millioner i 2020. 

Den anden er et hastigt skifte i deres måde at rejse på: Vor traditionelle grupperejser tidligere dominerede totalt, til i dag hvor individuelle rejser (Free Independent Tourism - FIT) er ved at overtage. Kina følger dermed den samme udvikling der er set i resten af verden - men skiftet finder sted overraskende tidligt og hurtigt.

[Se ‘Facts’ for yderligere info om de nye kinesiske turister]
Chinese tourists visiting a museum

MEN BESØGER DE MUSEER?

Det korte svar er: Ja! 

Moderne kinesere er ikke spor anderledes end alle andre: Nogle holder af kunst, andre er vilde med historie og andre igen elsker naturvidenskab - og så videre. 

Desværre for kineserne - men heldigvis for vestlige museer - lader de fleste museer i Kina meget tilbage at ønske. Begrænsede samlinger og gammeldags udstillingsformer har medført at museer over hele verden oplever en markant tilgang i antallet af kinesiske besøgende på jagt efter at se og lære mere om deres interesse - eller blot er på udkig efter nye oplevelser.

OPMÆRKSOMHED

Den største udfordring for vestlige museer er ikke blot, at kinesiske turister ikke kender dem på forhånd. Det er, at selv turister der søger online efter oplysninger om museer i en given ikke kan finde relevante informationer - ganske enkelt fordi museet ikke dækkende beskrevet - og ofte slet ikke omtalt. 

Heldigvis er løsningen - i princippet - ligetil: Først sikre at de relevante online rejserelaterede hjemmesider har en dækkende beskrivelse at dit museum; dernæst sørg for at poste kvalitetsartikler, billeder og video på de samme hjemmesider (f.eks. Mafengwo, Baidu Lvyou og Qiongyou). 

Hertil kan naturligvis tilføjes PR i traditionelle medier, samarbejder med bloggere og såkaldte ‘key-opinion-leaders' (KOL),og distribution af trykt markedsføringsmaterials til kinesiske rejsende.

Tourist
Design

INSPIRATION

Lige så trætte som kinesiske turister er af at blive taget for givet, lige så taknemmeldige er de når de oplever, at man gør en reel indsats for dem. 

For de fleste museer er dette ligetil og koster ikke mange penge: De væsentligste redskaber er at enablere en kinesiske hjemmeside af god kvalitet - hostet i Kina - og en 'public WeChat account’ forbundet til eller med samme overordnede indhold som hjemmesiden.

STORYTELLING

God ‘storytelling’ er nøglen til at få de kinesiske turister til at bruge deres sparsomme tid på dit museum i stedet for et af de andre i din by. 

Vor metode er simpel og har vist sig at virke: Først tager vi et skridt tilbage og definerer dit museums unikke 'selling points' for kinesiske turister. Dernæst fortæller vi dén historie igen og igen og igen, med brug af så meget video og billeder som muligt. 

Hvor vi gør det? På dine egne public WeChat account og Sina Weibo konto - og i samarbejde med vore partnere i de kinesiske rejsemedier.

Sharing

BESØG & DELING

De fleste museer har en reel udfordring: De tekster der understøtter besøgsoplevelsen for gæsterne er fuldt tilgængelige på engelsk - men at tilføje kinesisk til trykte plancher og beskrivelser er ikke realistisk en farbar vej.

Hos Shanghai Jungle har vi udviklet en lavpraktisk og effektiv løsning på denne udfordring, hvor vi bruger WeChat til at give kinesiske gæster præcis den samme besøgsoplevelse som engelsktalende turister og til en brøkdel af udgiften. 

Vi tør godt påstå, at vore museumsløsninger er i klasse for sig.

VI FÅR DET GJORT

Hos Shanghai Jungle har vi udviklet en struktureret tilgang til at tiltrække kinesiske turister til europæiske byer, museer, attraktioner, hoteller, restauranter og forretninger. 

Vi kalder det 'The Jungle Funnel'. 

Der er intet magisk ved vor metode: Dens styrke består i en skarp målretning af indsatsen i forhold til målgruppends ønsker og behov i hver af de fire faser (Opmærksomhed, Interesse, Storytelling og Besøg) - samt vedvarende forstærkning af vort eget arbejde ved at promovere ‘Deling’ mellem vore kunders online ‘followers’ og selve de kinesiske turister.

Direct marketing

VORE LØSNINGER

Kontakt os for yderligere info om vore løsninger

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.