MÖT VÅR PERSONAL

Alexander Schultz

Alexander SCHULTZ

Alexander har en masterexamen i Ekonomi från Köpenhamn Copenhagen University and University of Economics in Prague.

Mellan 1999 och 2011 jobbade han som diplomat för de danska departementet av utländska affärer, som mellan 2007 till 2011 var en kommersiell rådgivare åt den danska ambassaden i Beijing.

2011 lämnade han diplomat yrket och flyttade till Shanghai och startade Shanghai Jungle. Förutom hans fru sina barn är hans stora passioner Liverpool FC, politik, amerikansk fotboll och bra? litteratur.

CHEN Madison

Madison har en magisterexamen marknadsföring, hon utbildade sig både i USA och Kina. Hon växte upp i Shaanxi, där hon blev en ’foodie’.

Innan hon började jobba på Shanghai Jungle jobbade hon för Ogilvy PR i Shanghai. Hon är ansvarig för den Italienska marknaden. Hennes kandidatexamen var italiensk litteratur och hon har en stor passion för Italien.

Hennes dröm är att resa världen över, särskilt till exotisk destinationer. Vart åker hon härnäst?

Liron Ben Arie
Peng He

HE Peng

Peng har en dubbel kandidatexamen i Turist Management från South Central University for Nationalities och i Engelska från Zhongnan University of Economics and Law. Han växte upp I Lijiang, Yunnan, och tillhör etniska minoriteten Naxi.

Peng kan bäst beskrivas som företagets ’box-to-box player’ och sköter alla hemsidor, WeChat projekts och de kinesiska sociala medierna. Han är ett stort fan av Rockmusik men gillar även andra typer av musik: metal, punk, brit pop, indie rock, post rock, grunge etc.

Han är också en dålig longboarder (eller mer rumpåkare) som gillar att utforska världen.

Marek MATURA

Är en tjeck I Shanghai, Marek har en examen I Management Engineering från University of Economics in Prague.

Hans passion for Kina vad det som förde honom till Kina, även för att han älskade Shanghai Jungles affärsidé att verkligen introducera europas länder till de kinesiska turisterna.

Marek är ansvarig för vår marknad i Tjeckien och Slovakien och även vår ’IT wizard’.
Han påstår att han på sin fritid pluggar kinesiska väldig, väldigt intensivt…

Marek Matura

Fanni VIKOR

Är en ungrare som bor i Shanghai. Fanni har en kandidatexamen i Internationell Administration och studerar nu för sin master.

Hennes passion för Kina och de kinesiska språket förde henne till Kina. Hon har bott i olika städer under hennes 3 år i Kina. Fanni är ansvarig för marknaden i Ungern och hon är även ansvarig för kinesiska social medier som riktar sig mot utlandet.

Hon är en passionerad resenär. Hon är en sökare som lär sina nya saker och erhåller stor  kunskap.  道山学海。- Dào shān xué hǎi. – “Learning is as high as the mountains and as wide as the seas”.

Oren YAACOV

Oren är född och uppväxt i Jerusalem. Hans universitet år spenderade han på en delegation till Chengdu, Kina. Resultatet efter hans underbara upplevelse är att han fortsätta att utforska Kina och sökte in till International Business master's studier i Shanghai.

Oren har bott i Kina sen 2015, efter hans examen drev an en freelance märkets konsultföretag, både online och offline i Shanghai och utomlands.

Kenny
Echo

Caroline BADER

Caroline är en svensk med en bakgrund i studier inom ekonomi och IT på i Borås. På Shanghai Jungle är hon ansvarig för den svenska marknaden likväl som utvecklingsprojekt online.

Det som förde henne till Kina var hennes passion att resa och att upptäcka andra kulturer. Efter nästan ha bott 1 år i en belägen förort till Jinan, Shandong, är det säkert att säga att om hon fortfarande älskar Kina måste det vara äkta kärlek!  

När hon inte är upptagen med jobb, plugga eller resa så är hennes stora passioner sport och esport, speciellt handboll och Dota2.

Vojta HAVRDA

Är den andra tjecken i vårt team, Vojta har en kandidatexamen i International Area studies från Prag. Han huvudsakliga arbetsområden här på Shanghai Jungle är att ta hand om försäljning och lösningar för våra tjeckiska kunder.

Han har bott i Kina i 2 år å han förståelse för Kina och det kinesiska språket är relativt bra - till den grad en utländsk kan förstå Kina!
Hans fritid spenderar han på sin passion musiken och hans saxofonspelande. Du hittar honom i Shanghais musikklubbar eller när han njuter av den kinesiska maten på de lokala restaurangerna.

Clio
Edi

Philine MAYR

Philine är en tyska som har en kandidatexamen i Arts in Social Works från Hochschule Hannover. Nu studerar hon för en kandidat i Business Administrations. Hennes största ansvarsområde är våra tyska kunder och utvecklingen på den tyska marknaden. Hon är även involverad i vår sociala medier marknadsföring.

Hennes största passion är att resa, vilket har tagit henne till destinationer i sydostasien och europa redan. En dag kommer hon göra sin dröm till verklighet, att utforska världen i hennes röda VW-buss.

Rukiye GURCU

Rukiye föddes i Nederländerna men har rötter i Turkiet. Hennes akademiska bakgrund är International Business and Management studies med Asian Business som huvudämne. Huvudämne valet och hennes passion för Kina vad det som tog henne till Shanghai Jungle. Här är hon ansvarig för den nederländska marknaden och för ett research projekt med namnet "Projekt 1" (man hör på namnet hur viktigt det är!)

Rukiyes passion är att utforska Kina, kinesisk kultur och den kinesiska maten - och hon jobbar hårt för att lära sig språket. Förutom hennes jobb och språkstudier är hon upptagen med att besöka så mycket av Kina som möjligt.  träffa nya människor och ha kul.

Mikkel
Rose

CHI Rose

Rose har en masterexamen i International Tourism and Hospitality Management från SEGi University i Malaysia.

Hon har bott och jobbat i olika tropiska länder under de senaste 8 åren, men nu är hon här i denna fantastiska stad här möter hon många intressanta, coola människor men ibland drar hon iväg på nya äventyr runt om i världen

“To experience at least once and understand each situation and scenario as my own, so when I talk to you I’ll feel you instead of hearing the words”. Är ett citat som beskriver varför hon älskar att resa.

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.