MEET OUR TEAM

Alexander Schultz

Alexander SCHULTZ

Alexander heeft een master in Economics van de universiteit in Kopenhagen en de universiteit van Economics in Praag.

Vanaf 1999 tot 2011 was hij diplomaat bij het Deense ministerie van buitenlandse zaken, vanaf 2007 tot 2011 als senior commercieel adviseur bij de Deense ambassade in Beijing.

In 2011 verliet hij het ministerie van buitenlandse zaken, verhuisde naar Shanghai en richtte Shanghai Jungle op. Naast zijn vrouw en kinderen ligt zijn passie bij Liverpool FC, politiek, Amerikaans voetbal en goede literatuur. 

CHEN Madison

Madison heeft een master diploma in Marketing, ze is opgeleid in zowel de V.S. en in China. Ze is opgegroeid in Shaanxi, waar ze ook een grote foodie is geworden.

Voordat ze bij Shanghai Jungle kwam werkte ze voor Ogilvy PR in Shanghai. Nu heeft zij de leiding over de Italiaanse markt. Haar bachelor degree was Italiaanse literatuur en ze heeft een grote passie voor Italie.

Haar droom is om te reizen over de hele wereld, en dan vooral de exotische bestemmingen. Waar zou haar volgende bestemming zijn?

Liron Ben Arie
Peng He

HE Peng

Peng heeft een double degree in toeristen management van de South Central universiteit for Nationalities en in Engels van de Zhongnan universiteit van Economics and Law. Hij is opgegroeid in Lijang, Yunnan en is van de kleine etnische groep Naxi

Peng kan het beste beschreven worden als de company's box-to-box speler en houd toezicht op alle nieuwe websites en WeChat projecten en Chinese social media activiteiten. Een hele grote Rock fan, hij houd van elke type muziek: Metal, punk, britpop, indie rock, post rock, grunge etc.

Hij is een hele slechte longboarder (meer een buttboarder) die ervan houd om de wereld te verkennen.

Marek MATURA

Een Tsjech in Shanghai, Marek is afgestudeerd in Management Engineering van de universiteit of Economics in Praag.

Hij is naar Shanghai gekomen door zijn passie voor China en omdat hij het business idee van Shanghai Jungle het oprecht introduceren van Europese landen aan de Chinese toeristen helemaal geweldig vindt.

Marek is de country manager voor Tsjechië en Slowakije en ook onze IT tovenaar. Hij maakt ons wijs dat hij in zijn vrije tijd heel, maar dan ook heel erg hard Chinees leert…

Marek Matura

Fanni VIKOR

Een Hongaarse die in Shanghai leeft. Fanni heeft een bachelor degree in International Administration en op dit moment is ze een Master student.

Ze is naar China gekomen door haar passie voor China en de Chinese taal. Ze heeft al in verschillende steden geleefd sinds haar verblijf in de afgelopen 3 jaar. Fanni is de country manager voor Hongarije en ook verantwoordelijk voor de Chinese social media overzees.

Ze heeft een passie voor reizen, onderzoeken, nieuwe dingen ontdekken en leren en het verkrijgen van meer kennis. 道山学海。- Dào shān xué hǎi. Learning is as high as the mountains and as wide as the seas.

Mikkel LUND

Mikkel komt uit Denemarken en is nu bezig met een exchange jaar bij de Dong Hua University in Shanghai, dit is natuurlijk gerelateerd aan zijn studie - Business, Language and Culture (Chinese).

Als Mikkel niet op school is brengt hij een groot deel van zijn tijd door in onze sales, research and social media afdeling of met het helpen van Marek met verschillende taken. Als Mikkel verder nog enige vrije tijd heeft, zou hij die besteden aan voetbal. Hij is erg gepassioneerde fan van FC Barcelona en hij speelde op hoog niveau voordat hij naar Shanghai kwam.

Buiten de rest houd hij van hiken en zijn droom om op een dag de Mount Everest te beklimmen. 

Mikkel
Rose

CHI Rose

Rose is afgestudeerd aan de SEGi universiteit in Maleisië met als major International Tourism and Hospitality Management.

Ze heeft gewerkt en geleefd in veel verschillende tropische landen in de afgelopen 8 jaar. En hier is ze weer opnieuw gevestigd in deze geweldige stad, ontmoetingen van interessante coole mensen en het beleven van nieuwe avonturen.

"To experience at least once and understand each situation and scenario as my own, so when I talk to you I'll feel you instead of hearing words" dit maakt wel duidelijk waarom ze zo veel van reizen houd.

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.