MEET OUR TEAM

Alexander Schultz

Alexander SCHULTZ

Alexander heeft een master in Economics van de universiteit in Kopenhagen en de universiteit van Economics in Praag.

Vanaf 1999 tot 2011 was hij diplomaat bij het Deense ministerie van buitenlandse zaken, vanaf 2007 tot 2011 als senior commercieel adviseur bij de Deense ambassade in Beijing.

In 2011 verliet hij het ministerie van buitenlandse zaken, verhuisde naar Shanghai en richtte Shanghai Jungle op. Naast zijn vrouw en kinderen ligt zijn passie bij Liverpool FC, politiek, Amerikaans voetbal en goede literatuur. 

CHEN Madison

Madison heeft een master diploma in Marketing, ze is opgeleid in zowel de V.S. en in China. Ze is opgegroeid in Shaanxi, waar ze ook een grote foodie is geworden.

Voordat ze bij Shanghai Jungle kwam werkte ze voor Ogilvy PR in Shanghai. Nu heeft zij de leiding over de Italiaanse markt. Haar bachelor degree was Italiaanse literatuur en ze heeft een grote passie voor Italie.

Haar droom is om te reizen over de hele wereld, en dan vooral de exotische bestemmingen. Waar zou haar volgende bestemming zijn?

Liron Ben Arie
Peng He

HE Peng

Peng heeft een double degree in toeristen management van de South Central universiteit for Nationalities en in Engels van de Zhongnan universiteit van Economics and Law. Hij is opgegroeid in Lijang, Yunnan en is van de kleine etnische groep Naxi

Peng kan het beste beschreven worden als de company's box-to-box speler en houd toezicht op alle nieuwe websites en WeChat projecten en Chinese social media activiteiten. Een hele grote Rock fan, hij houd van elke type muziek: Metal, punk, britpop, indie rock, post rock, grunge etc.

Hij is een hele slechte longboarder (meer een buttboarder) die ervan houd om de wereld te verkennen.

Marek MATURA

Een Tsjech in Shanghai, Marek is afgestudeerd in Management Engineering van de universiteit of Economics in Praag.

Hij is naar Shanghai gekomen door zijn passie voor China en omdat hij het business idee van Shanghai Jungle het oprecht introduceren van Europese landen aan de Chinese toeristen helemaal geweldig vindt.

Marek is de country manager voor Tsjechië en Slowakije en ook onze IT tovenaar. Hij maakt ons wijs dat hij in zijn vrije tijd heel, maar dan ook heel erg hard Chinees leert…

Marek Matura

Fanni VIKOR

Een Hongaarse die in Shanghai leeft. Fanni heeft een bachelor degree in International Administration en op dit moment is ze een Master student.

Ze is naar China gekomen door haar passie voor China en de Chinese taal. Ze heeft al in verschillende steden geleefd sinds haar verblijf in de afgelopen 3 jaar. Fanni is de country manager voor Hongarije en ook verantwoordelijk voor de Chinese social media overzees.

Ze heeft een passie voor reizen, onderzoeken, nieuwe dingen ontdekken en leren en het verkrijgen van meer kennis. 道山学海。- Dào shān xué hǎi. Learning is as high as the mountains and as wide as the seas.

Oren YAACOV

Oren is geboren en opgegroeid in Jerusalem, Israël. Tijdens zijn HBO opleiding nam hij deel aan een uitwisselingsproject naar Chengdu, China. Door de geweldige ervaring die hij opdeed in Chengdu besloot Oren om China te blijven verkennen, en heeft hij zich aangemeld voor International Business Master studie in Shanghai.

Oren leeft al in China sinds 2015, en nadat hij is afgestudeerd werkte hij als een merk consultant freelancer voor zowel online en offline bedrijven in Shanghai en in het buitenland.

Mikkel
Rose

Rukiye GURCU

Rukiye is een Nederlandse met een Turkse achtergrond. Ze studeert International Business and Management studies met haar major in Asian Business studies. Dat en haar passie voor China is wat haar naar Shanghai Jungle heeft gebracht. Hier is ze verantwoordelijk voor de Nedelandse markt en ook voor ons research project dat bekend staat als “Project 1” (dus moet het wel belangrijk zijn, toch?!).
 
Haar huidige passie is het verkennen van China, de Chinese cultuur en Chinees eten – ook doet ze heel erg haar best om Chinees te leren. Naast haar werk en taal studies is ze erg druk met het zoveel mogelijk zien van China, nieuwe mensen ontmoeten en plezier hebben. 

Vojta HAVRDA

Vojta is onze tweede Tsjech in het team en heeft een bachelor degree in International Area studies uit Praag. Zijn belangrijkste taak bij Shanghai Jungle is het managen van de sales en oplossingen voor onze Tsjechische klanten
 
Na 2 jaar in China gewoond te hebben is zijn begrip van zowel China als de Chinese taal redelijk goed – veel beter dan de meeste buitenlanders ooit kunnen begrijpen!
 
In zijn vrije tijd is Vojta een gepassioneerde muziek liefhebber en speelt hij saxofoon. Hij is vaak te vinden in Shanghai´s muziek clubs en anders kan je hem vinden in een lokaal Chinees restaurantje aan het genieten van Chinees eten. 

Mikkel
Rose

Caroline BADER

Caroline is Zweeds en studeert Economics en IT in Borås. Bij Shanghai Jungle is ze verantwoordelijk voor de Zweedse markt maar ook voor online project development.

Wat haar naar China bracht is haar passie voor reizen en het ervaren van verschillende culturen. Na bijna 1 jaar geleefd te hebben in het afgelegen plekje Jinan Shandong, kunnen we wel zeggen dat ze nog steeds van China houd en het zal wel echte liefde moeten zijn!


Wanneer ze niet druk is met werken, studeren of reizen zijn haar passies sport en e-sport, vooral handbal en Dota2. 

Philine MAYR

Philine is Duits en heeft zowel een bachelor van Arts in Social Works Hannover een studie in Business Administration. Ze is voornamelijk verantwoordelijk voor onze Duitse klanten, markt ontwikkeling en ook betrokken bij ons general social media marketing.


Haar grootste passie is reizen, wat haar tot nu toe al door een groot deel van Europa en Zuid-Oost Azië heeft geleid. Op één dag zal ze haar droom waar maken: De wereld verkennen met haar roode old-timer VW-bus.  

Mikkel
Rose

Rose CHI

Rose is afgestudeerd aan de SEGi universiteit in Maleisië met als major International Tourism and Hospitality Management.

Ze heeft gewerkt en geleefd in veel verschillende tropische landen in de afgelopen 8 jaar. En hier is ze weer opnieuw gevestigd in deze geweldige stad, ontmoetingen van interessante coole mensen en het beleven van nieuwe avonturen.

"To experience at least once and understand each situation and scenario as my own, so when I talk to you I'll feel you instead of hearing words" dit maakt wel duidelijk waarom ze zo veel van reizen houd.

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.