ISMERJEN MEG MINKET

Alexander Schultz

Alexander SCHULTZ

Alexander mester diplomáit a Copenhagen University-n és University of Economics in Prague-n szerezte. 

1999 és 2011 között, a karrier diplomata volt a dán külügyminisztériumnál, 2007 és 2011 között vezető kereskedelmi tanácsadó volt a dán nagykövetségen Pekingben.

2011-ben elhagyta a diplomáciát, Shanghaiba költözött és megalapította a Shanghai Jungle-t. Felesége és a gyerekei mellett a szenvedélyei közé tartozik a Liverpool FC, a politika, az amerikai futball és a jó irodalom.

CHEN Madison

Madison mester diplomával rendelkezik Marketing szakirányon, tanult mind az Egyesült Államokban mind Kínában. Shaanxiban nőtt fel, ahol nagy ínyenccé vált.

Mielőtt csatlakozott a Shanghai Jungle -hoz, az Ogilvy PR-nél dolgozott Shanghaiban. Jelenleg Olaszország piacáért felelős. Az alapdiplomáját olasz irodalom szakon szerezte, Olaszország egy hatalmas szenvedélye.

Álma, hogy körbeutazza a világot, főleg az egzotikus úti célok vonzzák. Szóval hol látjuk legközelebb?

Liron Ben Arie
Peng He

HE Peng

Peng kettős diplomával rendelkezik egyiket turizmus menedzsment szakon szerezte a South Central University for Nationalities-en a másikat angol nyelven a Zhongnan University of Economics and Law-n. Lijiangban nőtt fel (Yunnan tartomány), és a Naxi nemzetiségi kisebbséghez tartozik.

Penget legjobban úgy lehet jellemezni, mint a vállalat box-to-box játékosát, aki felügyeli az új honlapokat, WeChat projekteket és a kínai közösségi média tevékenységeket. Egy hatalmas rock fan, aki minden fajta zenét szeret: Metal, punk, britpop, indie rock, post rock, grunge, stb.

Ő egy kis longboarder (több, mint egy buttboarder), aki szereti felfedezni a világot.

Marek MATURA

Cseh Shanghaiban, Marek University of Economics in Prague –n szerezte diplomáját mérnök menedzsment szakon.

Szenvedélye Kína és a Shanghai Jungle üzleti ötlete iránt, azaz, hogy igazán bemutassa az Európai országokat a kínai turisták számára, Shanghaiba vonzotta.

Marek a Cseh Köztársaság és Szlovákia menedzsere emellett IT varázslónk.

Szabadidejében állítása szerint a kínai nyelvet tanulmányozza…

Marek Matura

Fanni VIKOR

Egy magyar Shanghaiban. Fanni nemzetközi igazgatási szakon szerezte alapdiplomáját, jelenleg mester szakos hallgató. 

Kína és a kínai nyelv iránti szenvedélyei vonzották Kínába, az utóbbi 3 évben több városban is élt Kínán belül. Fanni Magyarország piaci menedzsere, emellett ő felel a tengerentúli kínai közösségi médiáért is. 

Szenvedélyei közé tartozik az utazás, keresés, kutatás, új ismeretek szerzése, azaz annyi mindent elsajátítani, amennyi csak lehetséges. 道山学海。- Dào shān xué hǎi. - A tanulás olyan magas, mint a hegyek és olyan széles, mint a tengerek.

Mikkel LUND

Mikkel Dániaból származik, és jelenleg csereévét tölti a Dong Hua University-n, Sanghajban, tanulmányával kapcsolatban - Üzlet, nyelv és kultúra (kínai).

Amikor Mikkel nincs az iskolában, a legtöbb idejét értékesítés, kutatás és közösségi média területein tölti nálunk vagy Mareknak segít különböző feladatokban. Ha van szabadideje, akkor szívesen tölti azt a focipályán, ő is egy nagyon szenvedélyes FC Barcelona fan, aki egykor mielőtt Shanghaiba költözött volna elég magas szinten játszott.

Továbbá szeret túrázni és gyakran álmodik arról, hogy egy nap megmássza a Mount Everestet.

Mikkel
Echo

CHENG Guoyan

Guoyan Cheng angol nyelvből és irodalomból szerezte diplomáját a Sichuan International Studies University-n. Szereti a kínai, az angol és a francia irodalmat, különösen a verseket és regényeket. Négy éves egyetemi élete Chongqingban a fűszeres ételek rabjává tette - ezért ő soha nem áll le a valódi Chongqing tészta vagy hotpot keresésével bárhová is megy.

Guoyan WeChat projektek és a közösségi média területeivel foglalkozik, különös tekintettel az izraeli ügyfeleinkre. Élvezi a Shanghai Jungle figyelemre méltó hangulatát, és azt állítja, minden kollégáját kedveli.

Szenvedélye Európa és már régóta várja, hogy ott éljen vagy tanuljon. Az élet Sanghajban Jungle-ban közelebb viszi őt az ideális úti céljához. 

CHI Rose

Rose diplomáját Malajziában a Segi University-n szerezte, nemzetközi turizmus és vendéglátás menedzsment szakon.

Különböző trópusi országokban dolgozott és élt az elmúlt 8 évben, és most itt van, ebben a csodálatos városban, ahol érdekes emberekkel találkozik, és új kalandokba veti bele magát szerte a világon. 

“To experience at least once and understand each situation and scenario as my own, so when I talk to you I’ll feel you instead of hearing the words”, jól leírja, miért szeret utazni.

Rose

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.