ISMERJEN MEG MINKET

Alexander Schultz

Alexander SCHULTZ

Alexander mester diplomáit a Copenhagen University-n és University of Economics in Prague-n szerezte. 

1999 és 2011 között, a karrier diplomata volt a dán külügyminisztériumnál, 2007 és 2011 között vezető kereskedelmi tanácsadó volt a dán nagykövetségen Pekingben.

2011-ben elhagyta a diplomáciát, Shanghaiba költözött és megalapította a Shanghai Jungle-t. Felesége és a gyerekei mellett a szenvedélyei közé tartozik a Liverpool FC, a politika, az amerikai futball és a jó irodalom.

CHEN Madison

Madison mester diplomával rendelkezik Marketing szakirányon, tanult mind az Egyesült Államokban mind Kínában. Shaanxiban nőtt fel, ahol nagy ínyenccé vált.

Mielőtt csatlakozott a Shanghai Jungle -hoz, az Ogilvy PR-nél dolgozott Shanghaiban. Jelenleg Olaszország piacáért felelős. Az alapdiplomáját olasz irodalom szakon szerezte, Olaszország egy hatalmas szenvedélye.

Álma, hogy körbeutazza a világot, főleg az egzotikus úti célok vonzzák. Szóval hol látjuk legközelebb?

Liron Ben Arie
Peng He

HE Peng

Peng kettős diplomával rendelkezik egyiket turizmus menedzsment szakon szerezte a South Central University for Nationalities-en a másikat angol nyelven a Zhongnan University of Economics and Law-n. Lijiangban nőtt fel (Yunnan tartomány), és a Naxi nemzetiségi kisebbséghez tartozik.

Penget legjobban úgy lehet jellemezni, mint a vállalat box-to-box játékosát, aki felügyeli az új honlapokat, WeChat projekteket és a kínai közösségi média tevékenységeket. Egy hatalmas rock fan, aki minden fajta zenét szeret: Metal, punk, britpop, indie rock, post rock, grunge, stb.

Ő egy kis longboarder (több, mint egy buttboarder), aki szereti felfedezni a világot.

Marek MATURA

Cseh Shanghaiban, Marek University of Economics in Prague –n szerezte diplomáját mérnök menedzsment szakon.

Szenvedélye Kína és a Shanghai Jungle üzleti ötlete iránt, azaz, hogy igazán bemutassa az Európai országokat a kínai turisták számára, Shanghaiba vonzotta.

Marek a Cseh Köztársaság és Szlovákia menedzsere emellett IT varázslónk.

Szabadidejében állítása szerint a kínai nyelvet tanulmányozza…

Marek Matura

Fanni VIKOR

Egy magyar Shanghaiban. Fanni nemzetközi igazgatási szakon szerezte alapdiplomáját, jelenleg mester szakos hallgató. 

Kína és a kínai nyelv iránti szenvedélyei vonzották Kínába, az utóbbi 3 évben több városban is élt Kínán belül. Fanni Magyarország piaci menedzsere, emellett ő felel a tengerentúli kínai közösségi médiáért is. 

Szenvedélyei közé tartozik az utazás, keresés, kutatás, új ismeretek szerzése, azaz annyi mindent elsajátítani, amennyi csak lehetséges. 道山学海。- Dào shān xué hǎi. - A tanulás olyan magas, mint a hegyek és olyan széles, mint a tengerek.

Oren YAACOV

Oren Jeruzsálemben, Izraelben született és nevelkedett. Az egyetemi tanulmányai folyamán delegációtag volt Chengduban, Kínában. Ez akkora benyomást tett rá, hogy úgy határozott, mindenképp folytatja Kína feltérképezését és jelentkezett egy shanghai International Business mester képzésre.

Oren 2015 óta él Kínában, a diploma megszerzése óta szabadúszó márka tanácsadó online és offline vállalkozások számára mind Shanghaiban és azon kívül. 

Mikkel
Echo

Rukiye GURCU

Rukiye holland, de török felmenőkkel rendelkezik. Internatioanl Business and Management képzésen vesz részt, főbb szakiránya az ázsiai üzleti tanulmányok. Ez és Kína iránti szenvedélye vezette a Shanghai Junglehoz, ahol a holland piac mellett a „Project 1” nevű projektért felelős (ami, már csak a nevéből kiindulva is fontosnak kell lennie, nem igaz?!).

Jelenlegi szenvedélye közé tartozik Kína, a kínai kultúra és konyha feltérképezése – emellett próbálja elsajátítani a kínai nyelvet. Munkája mellett nyelvi tanulmányokat folytat és próbál annyi mindent látni, megismerni és jól érezni magát, amennyire ez csak lehetséges. 

CHI Rose

Rose diplomáját Malajziában a Segi University-n szerezte, nemzetközi turizmus és vendéglátás menedzsment szakon.

Különböző trópusi országokban dolgozott és élt az elmúlt 8 évben, és most itt van, ebben a csodálatos városban, ahol érdekes emberekkel találkozik, és új kalandokba veti bele magát szerte a világon. 

“To experience at least once and understand each situation and scenario as my own, so when I talk to you I’ll feel you instead of hearing the words”, jól leírja, miért szeret utazni.

Rose
Echo

Vojta HAVRDA

Vojta már a második cseh csapattag, alapfokozató képesítését nemzetközi tanulmányok szakon szerezte Prágában. Shanghai Jungle feladati közé tartozik az eladások és a cseh ügyfelek számára nyújtott megoldások menedzselése.

Már két éve él Kínában, mind Kína megismerése és mind a kínai nyelv elsajátítása jó úton halad – amennyiben egy külföldi valaha igazán megértheti ezeket!

Szabadidejében szenvedélyes zenerajongó és szaxofonos, így gyakran megtalálható Shanghai különböző zenei klubjainak egyikében ha éppen nem, akkor a kínai konyha szeretetének hódol.

Caroline BADER

Caroline svéd, Közgazdasági és Informatikai képzésen vesz részt Borasban. Shanghai Junglenál ő a felelős a svéd piacért és az online projektek fejlődéséért.

Az utazás és a különböző kultúrák megismerése iránti szenvedélye vonzotta Kínába. Majdnem egy teljes évet élt a Shandong tartományi Jinan külvárosában; mivel még mindig szereti a kínaiakat azt kell mondanunk, hogy a szerelem valós!

Amikor nem a munkájával tevékenykedik, akkor a tanulásnak, utazásnak és a sportnak szenteli szabadidejét, különösképpen a kézilabdát és a DotA2 részesíti előnyben. 

Rose
Echo

Philine MAYR

Philine német és alapfokozatú diplomáját a hannoveri egyetem Arts in Social Works képzésén szerezte, emellett üzleti igazgatási ismeretekkel is rendelkezik. Elsősorban a német ügyfelekért és a német piac fejlődésért felelős, de ezen kívül aktívan részt vesz az általános közösségi média marketingben is.

Legnagyobb szenvedélye az utazás, amely eddig elvezette a legtöb európai országba és Délkelet- Ázsiába. Egy nap valóra váltja az álmát: és felfedezi a világot egy piros oldtimer VW busszal. 

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.