MØD VORES TEAM

Alexander Schultz

Alexander SCHULTZ

Alexander er cand. polit. fra Københavns Universitet og også uddannet ved University of Economics i Prag. 

Fra 1999 til 2011 var han ansat som diplomat i Udenrigsministeriet, hvor han fra 2007 til 2011 var udsendt til ambassaden i Beijing som leder af det økonomiske og kommercielle arbejde i Kina og Danmarks Eksportråd. 

I 2011 forlod han Udenrigsministeriet, flyttede til Shanghai og startede Shanghai Jungle. Ud over hans hustru og børn er hans passioner Liverpool FC, amerikansk politik og fodbold, og gode bøger af enhver slags.

Marek MATURA

En tjekke i Shanghai - Marek er uddannet i Management Engineering fra University of Economics in Prague.

Han kom til Shanghai pga. hans passion for Kina og fordi han tror på Shanghai Jungle's forretningskoncept med at skabe enestående oplevelser for kinesiske turister til Europa.

Marek er country manager for Tjekkiet og Slovakiet og også vor IT-guru.

I hans fritid hævder han at lære kinesiske meget, meget flittigt….

Marek Matura
Peng He

HE Peng

Peng har en 'double degree' i Tourism Management fra South Central University for Nationalities og i engelsk fra Zhongnan University of Economics and Law. Han er opvokset i Lijiang, Yunnan, og er fra den etniske Naxi minoritet. 

Peng kan bedst beskrives som virksomhedens 'box-to-box' midtbanespiller og har det overordnede ansvar for alle nye hjemmesider og WeChat-opgaver samt alle løsninger på kinesiske sociale medier. 

Han elsker rock men kan lide mange typer musik: Metal, punk, britpop, indie rock, post rock, grunge etc. 

Han er også en elendig longboarder (måske mere en buttboarder) der elsker at udforske verden.

CHI Rose

Rose er uddannet ved SEGI universitet i Malaysia med en 'major' i International Tourism and Hospitality Management.

De sidste 8 år har hun boet og arbejdet i adskillige eksotiske lande, og nu, hvor hun er i heksekedlen Shanghai, er hendes primære interesse at møde spændende mennesker fra hele verden.

Grunden til hendes passion for at rejse opsummeres af citatet: “To experience at least once and understand each situation and scenario as my own, so when I talk to you I’ll feel you instead of hearing the words” 

Marek Matura
Peng He

CHEN Madison

Madison har en kandidatgrad i marketing og læste i såvel USA som i Kina. Hun er opvokset i Shaanxi hvor hun også blev lidt af en mad-entusiast.

Inden hun blev en del af Shanghai Jungle arbejdede hun for Ogilvy PR i Shanghai. Hun er nu ansvarlig for de italienske og franske markeder. Hendes bacheloruddannelse var i italiensk literatur og Italien har i det hele taget et fast greb i hendes hjerte.

Hendes drøm er at rejse verden rundt og helst til eksotiske destinationer. Hvor tager hun hen næste gang? 

Oren YAACOV

 Oren er født og opvokset i Jerusalem, Israel.
Hans vej til Kina gik over Chengdu, som han besøgte da han gik på universitetet. Det gjorde et stort indtryk på ham, og han besluttede at tage tilbage ved først givne lejlighed. Den kom, da han i 2015 tog en International Business Master uddannelse i Shanghai.

Efter hans uddannelse arbejde han som freelancer i Shanghai inden han blev en del af Shanghai Jungles team.

Kenny

Rukiye GURCU

Rukiye er hollandsk med tyrkiske aner. Hendes uddannelsesbaggrund er International Business & Management samt Asian Business Studies. Hendes passion for Asien er grunden til at hun endte hos Shanghai Jungle hvor hun er ansvarlig for det hollandske marked samt for vort markedsudviklingsprojekt "Project 1" (og med det navn må det jo være vigtigt…).

Hendes passion for tiden er at udforske Kina, kinesisk kultur og kinesisk mad - og at forsøge at lære kinesisk. 

Vojta HAVRDA

Vojta er vor anden tjekkiske medarbejder og har en uddannelse i International Area Studies fra Prags Universitet. Hans primære ansvarsområde er salg og kunderelationer på det tjekkiske marked.

Vojta har boet to år i Kina og er bedre end almindeligt god til kinesisk.

I hans fritid elsker han kinesisk mad - og er en aktiv musikant og spiller stort set hver wekeend saxofon på et af byens musiksteder.

Vojta
Echo

Caroline BADER

Caroline er svensk og har studeret økonomi og IT ved Borås universitet. Hos Shanghai Jungle er hun ansvarlig for det svenske marked samt for online projektudvikling.

At hun havnede i Kina skyldtes hendes passion for at rejse og opleve forskellige kulturer. Og lad os bare sige: Efter at have boet næsten et år i en forstad til Jinan, Shandong, er det vist rimeligt at sige, at når hun fortsat elsker Kina, så er det kærlighed for livet :o)Når hun ikke har travlt med at arbejde, studere eller rejse er hendes største interesser sport og e-sport, især håndbold og Dota2.

Philine MAYR

Philine is Duits en heeft zowel een bachelor van Arts in Social Works Hannover een studie in Business Administration. Ze is voornamelijk verantwoordelijk voor onze Duitse klanten, markt ontwikkeling en ook betrokken bij ons general social media marketing.
Haar grootste passie is reizen, wat haar tot nu toe al door een groot deel van Europa en Zuid-Oost Azië heeft geleid.

Op één dag zal ze haar droom waar maken: De wereld verkennen met haar roode old-timer VW-bus.  

Clio
Echo

Fanni VIKOR

Fanni er ungarnsk og har en bachelorgrad i internation administration. For tiden er hun ved at færdiggøre sin kandidatuddannelse i Kina.
Fanni arbejder fuldtid hos Shanghai Jungle og er ansvarlig for det ungarnske marked samt for ledelsen af vort arbejde på kinesiske sociale medier.

At hun kan være det skyldes, at hun stort set er så flydende på kinesisk som nogen udlænding nogen sinde kan håbe på at blive.

Ud over at rejse er hendes største passion at researche og lære nye ting - eller som kineserne siger: "at tilegne sig overvældende viden" 道山学海 (Dào shān xué hǎi) "Learning is as high as the mountains and as wide as the seas". 

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.