MARKET REPORTS

Neem een kijken bij wat wij doen.

Net of fortune

NET OF FORTUNE

Een boek geschreven door Alexander Schultz en Joseph Shen.

Net of fortune is het enige Engels talige boek dat dient als een guide voor China's online markt.

Het beschikt over feiten, figuren en case-studies die je nodig hebt om te kunnen beginnen met je online business activiteiten in China. Dit boek wordt aangeraden aan iedereen die zijn of haar eerste stappen gaat ondernemen in de Chinese digitale wereld, of gewoon meer wijsheid wilt over de Chinese online markt. 

Download

HET WINNEN VAN DE CHINESE TOERISTEN

Shanghai Jungle heeft een analyse gemaakte van prestaties van 37 steden over de hele wereld op Chinees social media. Dit report heeft de resultaten voor de top 10 best presterende steden - wat ook als inspiratie gebruikt kan worden door bestemmingen die nog wat kunnen verbeteren.

Om te worden gezien als 'actief op Chinees social media' heeft een stad op sen minst een Chinees talige website (hosted in China), een Weibo en een WeChat account nodig. Accounts op andere Chinese social media (bijv. 'Chinese Youtube' Youku) zijn een pluspunt

Lees Online
Winning the Chinese tourist
Shanghai Jungle Newsletter

SHANGHAI JUNGLE NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op de Chinese toeristen markt? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Shanghai Jungle stuurt een maandelijkse nieuwsbrief met de laatst artikelen dat u zal helpen op de hoogte te blijven van de trends op de markt. 

Schrijf in voor de Nieuwsbrief

MEER?

Voor meer informatie over onze services, neemt u gerust contact met ons op

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.