LOB LÖSNINGAR

Sprid budskapet

VAD ÄR LOB?

LOB: LEDANDE OPINIONSBILDARE

Hemligheten att vara framgångsrik och få många följare på din WeChat konto, hemsida, nyhetsbrev eller någon av de andra kanalerna, är i själva verket inte en hemlighet: Publicera kontinuerligt bra innehåll med hög kvalitet och relevans som ”add-value” till följarna.

Men vad händer när man gör allt nämnt ovan men ingen ser ditt innehåll?

Idag är konkurrensen om uppmärksamhet stenhård. Så fram tills din kanal ”växer sig större och starkare” kan det skönt att få hjälp med en extern genomslagskraft.

Sharing
Social

VAD VI GÖR

LOBs – Ledande Opinionsbildare består i Kina av populära författare, skapare, bloggare, VIPs etc. De har  många följare som läser och uppmärksammar vad de skriver.

Det finns många olika typer av LOBs. Den finns bland annat LOBs som skriver vad än de vill och har många  följare på grund av att de är kända. Sen finns de dem LOBs som skriver om specifika ämnen eller sina intressen såsom att resa, utöva extremsporter, bilar, mode etc.

Vi kan hjälpa er att hitta de perfekta LOBs för er (som passar in i era önskade målgrupper, mål och önskad budget), vi ser till att LOB nämner er i deras kanal, skriver om ert märke, produkt eller service och på detta sätt levererar just ert budskap.

Naturligtvis är vi med under hela processen och håller er uppdaterade.

VÅRA TJÄNSTER

Kontakta oss för ytterligare information om våra lösningar

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.