KOL OPLOSSINGEN

Verteld de wereld.

WAT IS KOL?

KOL: KEY OPINION LEADER

Het geheim achter veel volgers op een succesvol WeChat account, website, newsletter of elke andere mogelijk in het algemeen, is eigenlijk helemaal geen geheim: Maak goede inhoud wat de lezer toegevoegde waarde opleverd - en doe dit continue.

Maar wat gebeurd er als je het gene wat hierboven staat vermeld al doet maar niemand ziet het?

De concurrentie van vandaag is stug. Dus tot je bent uitgegroeid en sterker bent zou het niet fijn zijn om een paar 'heavy hitters' aan uw kant te hebben?

Sharing
Social

WAT WIJ DOEN

KOL's - Key Opinion Leaders - in China zijn extreem populaire schrijvers, creators, bloggers etc. dat een groot aantal volgers heeft dat veel aandacht schenkt aan de KOL's die ze volgen.

Er zijn veel verschillende KOL's Er zijn algemene KOL's die over alles schrijven wat ze doen, en de volgers doen hetzelfde simpelweg omdat zij beroemd zijn. Daarnaast heb je ook de KOL's die schrijven over een specifiek onderwerp of gebied van interesse zoals, reizen, extreme sporten, auto's, fashion etc.

Wij kunnen de perfect KOL voor u vinden (voor uw doelgroep, goals en uw budget. Ook kunnen wij u ervan vezekeren dat zij/hij uw bedrijf noemt en schrijft over u, uw producten en uw boodschap doorgeven.

Natuurlijk houden wij het allemaal in de gaten en houden wij u up to date.

ONZE SERVICES

Voor meer informatie over onze services, neemt u gerust contact met ons op

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.