KOL

Terjeszd az igét.

MI IS AZ A KOL?

KOL: key opinion leader – fő véleményvezér

Az igazi titok, hogy sikeresen sok követőre tegyen szert a WeChat fiókján, honlapján, hírlevelén, vagy bármilyen más csatornáján, nem titok egyáltalán: Készítsen jó tartalmat, amely az olvasó hozzáadott értékét növeli - és következetesen folytassa tevékenységét.

Mi történik, ha a fent említettek közül mindent megtesz, de mégsem látja senki a csatornáját?

Ma a verseny kemény. Tehát, amíg a csatornája "felnő, és erősebbé válik" nem szeretne, hogy pár szívós "bokszoló" álljon az Ön oldalán?

Sharing
Social

AMIVEL FOGLALKOZUNK

KOLs (Key Opinion Leaders) – fő véleményvezérek - Kínában rendkívül népszerű írók, alkotók, bloggerek, stb., akik nagyszámú követővel rendelkeznek, és akik sok figyelmet fordítanak az általuk követett fő véleményvezéreknek.

Különféle fő véleményvezérek vannak. 

Vannak általános véleményvezérek, akik arról írnak, amiben jelenleg részt vesznek, és az emberek egyszerűen azért követik őket, mert híresek. Aztán ott vannak a véleményvezérek, akik egy bizonyos témáról vagy érdeklődési körrel kapcsolatban, mint utazás, extrém sportok, autók, divat stb. írnak. 

Mi megtaláljuk a megfelelő KOL-t az Ön számára (hogy illeszkedjen a kívánt célközönséghez, a célokhoz és a költségvetéshez), megbizonyosodni arról, hogy a véleményvezér megemlíti vagy ír az Ön csatornájáról vagy termékéről és közvetíti az üzenetét. 

Természetesen mi is nyomon követjük és naprakészen tartjuk a folyamatokat.  

SZOLGÁLTATÁSAINK

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk, vagy szeretne többet megtudni?

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.