KOL LØSNINGER

Spred det glade budskab.

HVAD ER KOL?

KOL: KEY OPINION LEADER 

Hemmeligheden bag hurtigt at få mange brugere og followers til din kinesiske hjemmeside, WeChat konto, blog eller tilsvarede er i virkeligheden slet ikke nogen hemmelighed: Producer content af høj kvalitet som læseren har lyst til at følge og læse fast. 

Men hvad gør du, hvis ingen - til trods for al din indsats - er opmærksom på dine kommunikationskanaler, på din WeChat, Weibo eller hjemmeside? 

I dag er konkurrencen om opmærksomhed benhård. Så indtil din kanal når et omfang hvor den kan 'vokse og blive stærkere af sig selv’ ville det måske værer rart at få gennemslagskraftig hjælp?

Sharing
Social

SÅDAN GØR VI

KOLs - Key Opinion Leaders - er de mest populære skribenter, meningsdannere, VIPs, bloggere mv. der har utroligt mange ‘followers’ der læser det de skriver, følger deres anbefalinger mv. 

Der er mange typer af KOLs: Generelle VIPs/KOLs der skriver om det de netop nu er optaget af og som folk ganske enkelt følger fordi de er berømte. Men derudover er der også mange KOLs der skriver om specifikke emner og interesser, såsom rejse, ekstremsport, biler, mode mv. 

Vi kan hjælpe dig med at identificere de relevante KOL (der passer til din præcise målgruppe, målsætninger og budget), og sikre at han/hun nævner dit brand på netop den måde du ønsker. 

Vi tager os naturligvis af hele processen og sørge for at holde dig opdateret undervejs. 

VORE LØSNINGER

Kontakt os for yderligere information om vore løsninger og services

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.