HOTEL OPLOSSINGEN

Wordt genoemd op de Chinese booking sites.

DE 2 MEGATRENDS DIE HET CHINEES TOERISME STIMULEREN

2 megatrends die het uitgaand Chinese toerisme stimuleert:
 
De eerste trend is een ongelofelijke groei in het aantal toeristen, van 107 miljoen in 2014 naar 128 miljoen in 2015 en een verwacht aantal van 200 miljoen in 2020
 
De tweede trend is een grote verandering in de manier van reizen: switchen van oud-fashioned groep toerisme naar independent tourism (FIT). Dit toont de ontwikkelingen in alle landen aan over de hele wereld - maar de veranderingen gebeuren verrassend vroeg en snel.

[Zie het kopje feiten voor meer over de nieuwe Chinese toeristen]
Traveling

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN

De switch van groeps toerisme naar FIT brengt nieuwe kansen met zich mee voor hotels over de hele wereld.

De uitdaging is duidelijk: Waar en hoe trek je hun aandacht.

Bij Shanghai Jungle specialiseren wij in China FIT oplossingen - en is er een reeks aan specifieke geteste oplossingen en services voor Westerse hotels.

GENOEMD WORDEN OP CHINESE WEBSITES

Westerse gebruiken booking.com, hotels.com en andere vergelijkbare websites om een hotel naar keuze te boeken.

The moderne Chinese is niet anders - wel met een belangrijk verschil dat zij hun eigen websites gebruiken: qiongyou.com, qunar.com, ctrip.com om maar een paar op te noemen.

Wij helpen onze cliënten om op de lijsten te komen met kwalitatieve vertaalde teksten en plaatjes.

Chinese language

GEBRUIK "GOOGLE TRANSLATE" - VERBRAND UW BRAND

Veel Chinese booking websites werken samen met booking.com en linken naar de Chinese website van booking.com: 缤客. 

Helaas is het resultaat zelden goed omdat een groot deel van de 缤客's Chinese beschrijvingen gemaakt zijn met het gebruik van programma's gelijkwaardig aan Google translate.

Het is echt ABC Marketing: slecht en verwarrend taalgebruik geven verkeerde signalen af aan de reiziger: Het tegenovergestelde van respect en waardering.

Gelukkig is de oplossing erg simpel: Vervang de slechte vertalingen en teksten in een fatsoenlijke vertaling en leg de nadruk op de inzet van het hotel tegenover uw Chinese gasten.

CHINESE WEBSITE

Net als de vraag naar Chinese toeristen is toegenomen zijn ook de eisen van de Chinese toeristen toegenomen. Zeker voor hotels wordt het al een minimum norm dat Chinese toeristen hun eigen Chinees talige website hebben.

Voor uw Chinese website is het belangrijk dat de presentatie van uw hotel van hoge kwaliteit moet zijn - terwijl de booking ook omgeleid moet kunnen worden naar de Engels talige versie.

Chinese in a hotel

GAST OPLOSSINGEN

De eerste stap is het aantrekken van Chinese gasten, de tweede stap is ervoor zorgen dat ze een plezierig verblijf ervaren.

Veel adviseurs maken het moeilijker dan het is - om hunzelf belangrijker te maken en om meer in rekening te kunnen brengen. Terwijl er veel gedaan kan worden met een beperkt budget. Een Chinees talige versie van het gasten handboek zal een groot succes zijn - gecombineerd met een Chinees talig welkomst kaart zal erg gewaardeerd worden.

Voor de hotels die het iets grootser willen aanpakken zijn er basic Chinese gerechten - sommige zijn erg makkelijk voor te bereiden vooral voor het onbijt. Bovendien moet er ook gedacht worden aan een selectie van Chinese theeën en snacks.

WE GET THE JOB DONE

Bij Shanghai Jungle hebben wij een gestructureerde aanpak ontwikkeld voor het aantrekken van Chinese toeristen naar Europese steden, museums, attracties, hotels, restaurants en winkels.
 
Wij noemen het The Jungle Funnel.
 
Er wordt geen magie gebruikt in onze methode: De kracht zit hem in het precies richten op de behoeftes en wensen van de toeristen in elke van de 4 fases - maar ook het benadrukken van ons eigen werk met het promoten en delen voor de followers en toeristen. 

Helping you

ONZE SERVICES

Voor meer informatie over onze services, neemt u gerust contact met ons op

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.