SZÁLLODÁK

Legyél jelen a kínai weboldalakon.

2 MEGATREND FIGYELHETŐ MEG A KÍNAI TURIZMUSBAN

A 2 megatrend, ami megfigyelhető a külföldre utazó kínaiaknál

Először is egy hihetetlen növekedés a turisták számában, 107 millióról 2014-ben 128 millióra nőtt 2015-re és várhatóan összesítve 200 millióra növekszik 2020-ra. 

Másodszor egy gyors változás az utazás módjában: Fokozatosan háttérbe kerül a régimódi csoportos turizmus és előtérbe a szabad független turizmus (FIT – free independent tourism). Ez az elmozdulás minden országban megfigyelhető szerte a világon -, emellett a változás meglepően korán és gyorsan megy végbe.

[További információkat az új kínai turistákkal kapcsolatban a Tények menüpontban találhat]
Traveling

HOGYAN TUDUNK ÖNNEK SEGÍTENI

A csoportos utazásról a FIT-re való átállás lehetőséget teremt a hoteleknek szerte a világon. 

A kihívás egyszerű: Hol és hogyan vonzza őket.

Shanghai Jungle a Kínában lévő FIT megoldásokra szakosodott – kifejlesztettük, kipróbáltuk, teszteltük speciális szolgáltatásainkat a nyugati hotelek számára. 

A KÍNAI WEBOLDALAKON VALÓ JELENLÉT

A nyugati emberek előszeretettel használják a booking.com, hotels.com és hasonló weboldalakat, ahhoz hogy megtalálják és lefoglalják szállásaikat. 

A modern kínai nem különbözik ettől – egy fontos különbséggel, hogy ők elsősorban a saját weboldalaikat használják: qiongyou.com, qunar.com, ctrip.com – csak hogy néhányat említsünk. 

Mi segítünk az ügyfeleinknek megjelenni minőségi fordított írott anyaggal és képekkel. 

Chinese language

HASZNÁLJON „ GOOGLE FORDÍTÓT” – ÉS ÉGESSE EL A MÁRKÁJÁT

Számos kínai foglalási honlap működik együtt a booking.com-mal és feltüntetik a booking.com-ot a kínai weboldalon.

Sajnos az eredmények ritkán jók, túlnyomó többségben a kínai leírása a 缤客 –nak a google fordító segítségével készül. 

Ez marketing ABC: Gyenge és zavaros nyelv rossz jelzéseket küld az utazó felé: A tisztelet és megbecsülés ellenkezőjét kiváltva.

Szerencsére a megoldás egyértelmű: A gyenge minőségű szövegek kicserélése a megfelelő fordítású szövegre, hangsúlyozva a szálloda elkötelezettségét a kínai turisták felé. 

KÍNAI HONLAP

Ahogy a harc a kínai turistákért egyre intenzívebbé válik, úgy ők is egyre igényesebbé válnak – hamarosan normává válik a kínai nyelvű honlap működtetése, azok a hotelek számára akik, a kínai turistákkal kapcsolatban állnak. 

A kínai honlap számára kulcsfontosságú, hogy a hotel leírásának kiváló minőségűnek kell lennie – míg a tényleges foglalás átirányítható az angol nyelvű verzióra. 

Chinese in a hotel

MEGOLDÁSOK A VENDÉGEK SZÁMÁRA

Egy dolog felkelteni a kínai turisták érdeklődését – más megbizonyosodni róla, hogy kellemesen töltik idejüket. 

Sok tanácsadó túlbonyolítja ezt – hogy fontosabbá tegyék magukat, és magasabb áron kínálják szolgáltatásaikat. De sokkal többet lehet tenni egy sokkal korlátozottabb költségvetéssel. A kínai nyelvű verzió a vendég kézikönyvnek egy része - és ha ezt kombináljuk a kínai üdvözlő kártyával, akkor szem nem marad szárazon. 

Az ambiciózusabb hotelek számára az egyszerű kínai ételek – néhány, amit igazán egyszerű elkészíteni - különösen reggelire, válogatás a kínai teákból és rágcsálnivalókból is fontos szempontok lehetnek. 

ELVÉGEZTÜK A MUNKÁT

Shanghai Jungleban kifejlesztettünk egy strukturált modellt a kínai turisták vonzására az európai városok, múzeumok, látványosságok, hotelek, éttermek és üzletek számára. 

Mi ezt Jungle tölcsérnek hívjuk.

Nincs semmi mágia a működésünkben: A fő erősségünk a pontos célzásban rejlik a turisták vágyainak és igényeinek felmérésekor mind az 4 fázis során-, valamint saját munkánk folyamatos megerősítése azáltal, hogy megosztunk, hirdetünk tartalmakat a követőkkel és magukkal a turistákkal. 

Helping you

SZOLGÁLTATÁSAINK

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk, vagy szeretne többet megtudni?

SJ%20Logo

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.