LØSNINGER TIL HOTELLER

Er du på de kinesiske bookingsider?

2 MEGATRENDS DRIVER DEN KINESISKE TURISME

2 megatrends driver Kinas internationale turisme: 

Den første er en fænomenal vækst i antallet af turister der rejser ud af landet, fra 107 millioner i 2014 til 128 millioner i 2015 - og til forventet 200 millioner i 2020. 

Den anden er et hastigt skifte i deres måde at rejse på: Vor traditionelle grupperejser tidligere dominerede totalt, til i dag hvor individuelle rejser (Free Independent Tourism - FIT) er ved at overtage. Kina følger dermed den samme udvikling der er set i resten af verden - men skiftet finder sted overraskende tidligt og hurtigt.

[Se ‘Facts’ for yderligere info om de nye kinesiske turister]
Traveling

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kinesernes skifte fra grupperejser til FIT har skabt nye muligheder for hoteller over hele verden. 

Udfordringen er ligetil: Hvor og hvordan får du tiltrukket dem. 

Hos Shanghai Jungle er vi specialiseret i FIT løsninger til kinesiske turister - og har udviklet specifikke og afprøvede løsninger til vestlige hoteller.

LISTING PÅ KINESISKE BOOKINGSIDER

I vesten bruger vi booking.com, hotels.com og tilsvarende hjemmesider til at identificere og booke de hoteller vi vil bo på når vi rejser. 

De moderne kinesiske turister er ikke spor anderledes - med den centrale forskel, at de primært bruger deres egne bookingsider: qiongyou.com, qunar.com, ctrip.com - for blot at nævne nogle. 

Vi hjælper vore kunder med at blive listet på de kinesiske bookingsider med kvalitetsoversættelser, billeder mv.

Chinese language

PAS PÅ: 'GOOGLE TRANSLATE' ØDELÆGGER DIT BRAND

En række kinesiske bookingsider samarbejder med booking.com og linker til booking.com’s kinesiske hjemmeside: 缤客. 

Desværre er resultatet sjældent godt, da langt størsteparten af 缤客’s kinesiske beskrivelser er lavet med brug af det der svarer til 'Google translate'. 

Det er i virkeligheden ABC inden for markedsføring: Dårligt og forvirrende sprog sender alle de forkerte signaler til dine mulige kunder: Det stik modsatte af oprigtig respekt og service. 

Heldigvis er løsningen ligetil: Udskift beskrivelser af ringe kvalitet med velformulerede tekster der fremhæver dit hotels engagement over for kinesiske gæster.

KINESISK HJEMMESIDE

I takt med at konkurrencen om de kinesiske turister skærper til er de også selv blevet mere krævende - og for hoteller der arbejder seriøst på at tiltrække kinesiske turister er det at have en kinesisksproget hjemmeside for længst blevet normen.

Hvis du overvejer at lave en kinesisk hjemmeside til dit hotel er det afgørende præsentationen af hotellet er af høj kvalitet - mens de faktiske bookinger kan henvises til enten den engelsksprogede version eller, endnu bedre, til en af de kinesiske bookingsider.

Chinese in a hotel

GÆSTELØSNINGER

Et er at tiltrække kinesiske gæster - noget andet at sikre, at de er begejstrede for deres ophold. 

Mange konsulenter gør tingene mere komplicerede end de er - for selv at fremstå vigtigere og kunne tage en højere betaling. Men meget kan opnås selv med et helt begrænset budget. En kinesisk udgave af gæstehåndbogen er altid populært - og hvis det kombineres med et kinesisk velkomstkort vil der ikke være et øje tørt. 

Mere ambitiøse hoteller kan også overveje at have simple kinesiske retter - der ofte er nemme at lave - især til morgenmad. Tilsvarende er det altid et hit blandt kinesere, hvis hotellet har et udvalg af kinesisk te og snacks.

VI FÅR DET GJORT

Hos Shanghai Jungle har vi udviklet en struktureret tilgang til at tiltrække kinesiske turister til europæiske byer, museer, attraktioner, hoteller, restauranter og forretninger. 

Vi kalder det 'The Jungle Funnel'. 

Der er intet magisk ved vor metode: Dens styrke består i en skarp målretning af indsatsen i forhold til målgruppends ønsker og behov i hver af de fire faser (Opmærksomhed, Interesse, Storytelling og Besøg) - samt vedvarende forstærkning af vort eget arbejde ved at promovere ‘Deling’ mellem vore kunders online ‘followers’ og selve de kinesiske turister.

Helping you

VORE LØSNINGER

Kontakt os for yderligere info om vore løsninger

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.