SHANGHAI JUNGLE

Vi hjälper resande kineser bortom alla förväntningar.

SHANGHAI JUNGLE:
NO.1 PÅ KINA F.S.T
LÖSNINGAR

Shanghai Jungle är en Kinabaserad agentur som specialiserar sig på marknadslösningar för Kinas nya våg av FSTs ”Fria självständiga turister”.

Redan nu reser mer än 150 miljoner kineser utomlands.
Och det viktigaste: Deras resval ändras snabb, från grupp turism till självständiga- eller semi-självständiga resor.

Om du är en stad, museum, sevärdheter, butik, hotell eller restaurang – så kan vi hjälpa dig fånga denna marknaden.

Vår personal består av både kineser och västerlänningar och våra lösningar är testad att leverera ett utmärkta resultat.

Våra lösningar för dig

Traveling to Europe

Städer

Över hela världen konkurrerar land, regioner och städer om de kinesiska turisterna. Läs mer om hur vi kan hjälpa din stad och göra den till deras förstahandsval.

Museum

Museums

Den nya kinesiska turisten är intresserad av att utforska kulturen och historien i det länder de besöker. Vi hjälper våra kunder att bli synliga i massan av konkurrenter och att skapa en bra besöksupplevelse för de kinesiska besökarna.

Shopping

Butiker

Önskar du att locka de nya självständiga turisterna till just din butik? Läs mer om vår resultatorienterad lösningar till ett överkomligt pris.

Chinese in a hotel

Hotell

Den snabba förändringen från den kinesiska grupp turister till FST har skapat stora möjligheter för västerländska hotell. Vi hjälper er att bli ‘listed’ och sedda på de kinesiska bokning hemsidorna.

Restaurant

Restauranger

Trots fördomarna är kineserna både nyfikna och orädda när det kommer till mat. Men hur ska de hitta just er restaurang?

Online

Andra

Vi levererar även högkvalitativa lösningar för kinesiska hemsidor. WeChat lösningar, marknadsföring på social media och design, tryck och översättnings lösningar i Kina.

Lösningar för Städer

Konkurrensen om de kinesiska turisterna är hård och växer snabbt. Kina är inte bara det landet som har störst antal internationellt resande i världen utan de är även de turisterna som spenderar mest.

I den situation där alla städer i världen försöker vinna en andel i marknaden så är den stora frågan, hur gör man för att sticka ut och bli sedd? Hur ska man göra för att övertala dem att bo på just ditt hotell och att deras vistelse blir lång.

Shanghai Jungle har utvecklat och testat en kinesisk FST marknadslösning för att garantera att våra kunder kommer att bli sedda och sticka ut – och att de kinesiska turister faktiskt besöker din stad och att det blir en lång vistelse.  

Mer
Prague
Museum

Lösningar för Museum

De moderna kineserna är inte annorlunda från resten av oss: Vissa älskar konst, andras största intresse är historia och andra älskar naturvetenskap – och så vidare.

Museum i Kina lämnar mycket att önska. Detta är bra nyheter för museum och sevärdheter världen övers. Många märker av den stora vågen av kinesiska turister.

Shanghai Jungle har utvecklat en högkvalitativ, lätt implementerad och kostnadseffektiv lösning för museum. Denna lösning hjälper museum att locka till sig de kinesiska turisterna och att ge dem en bra besöksupplevelse.

Mer

Lösningar för Butiker

Kinesiska turister spenderar mer pengar på shopping än någon annan turistgrupp. Fram tills nyligen var det lätt att få en andel av marknaden, det var bara att betala deras guide för att ta dem till din butik och inte konkurrenternas. En enkel men väldigt dyr lösning.

Bytet till de mer självständiga turisterna betyder att butiker måste hitta nya sätt att locka turisterna.

Den dåliga nyheten är att det är mer komplicerat, men den goda nyheten är att med rätt marknadsföring kan vilken butik som helst få en andel i denna lukrativa marknad.

Mer
Shopping
Chinese in a hotel

Lösningar till Hotell

Det de västerländska hotellen måste göra för att få en andel i denna nytillkomna kinesiska FTS marknaden är att anpassa sin marknadsföring och försäljning genom att sikta bortom de kinesiska reseagenturer, direkt på försäljning till de kinesiska turisterna.

I princip är det omkomplicerat: Liksom västerlänningar använder hemsidor som booking.com och hotels.com så använder kineserna sina egna bokningshemsidor: qiongyou.com, tuniu.com, ctrip.com och många fler.

Läs mer om våra lösningar och om hur du får din hemsida listad på de kinesiska bokning hemsidorna.

Mer

Lösningar för Restauranger

Det är få människor som älskar mat mer än kineserna. De är även nyfikna på ny mat.

Glöm myten om att de endast vill äta kinamat: Denna myt  är ett resultat av de föregående decenniernas grupp turism.

De moderna kinesiska FST turisterna äter runt hälften av alla måltider på lokala restauranger – med syftet att smaka lokala rätter.

Mer
Chinese restaurant
Online

Andra Lösningar

Kinesisk hemsida, marknadsföring via WeChat. Weibo och kinesiska bloggar. Ledande opinionsbildare online. SEO och SEM. Design, tryck och översättnings lösningar med hög kvalitet.

Shanghai Jungle har specialiserat sig på lösningar att nå kinesiska turister, men vi hjälper även en mängd andra som inte är relaterade till turism såsom företag och myndigheter.

Det enda vi inte erbjuder är konsultverksamhet.

Ring eller skriv till oss om du behöver hjälp med något beträffande Kina – och om inte vi kan hjälpa dig så känner vi säkerligen någon som kan.

Vill du veta mer om våra kunder?

Our clients

Våra tjänster

Shanghai Jungle erbjuder ett komplett set av marknadsföringstjänster som endast fokuserar på den kinesiska turistmarknaden.

Översättningar till Kinesiska

Kinesiska hemsidor inkluderar programmering,
erhållande av licenser, ’hosta’ hemsidan och
pågående uppdateringar

Visas på kinesiska sociala medier och pågående publicering av nyhetsartiklar

Visas på kinesiska resehemsidor och communityn

Broschyrer, flygblad, tidningar och andra tryckbara material

Deltagande i resemässor

Distribuera tryckt material i Kina

Optimera kinesiska hemsidor för sökmotorer på internet (SEO)

Korrigering av befintligt material på kinesiska

Partnerskap med LOB (Ledande opinionsbildare)

Partnerskap med reseagenter

Andra

Kontakta oss

Är du intresserad av någon av våra tjänster eller vill du veta mer om dem? Kontakta oss gärna genom vårt formulär nedan.

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.