SHANGHAI JUNGLE

We help Chinese travel beyond expectations

SHANGHAI JUNGLE:
Nr. 1 CHINA F.I.T OPLOSSINGEN

Shanghai Jungle is een agency gevestigd in China, en gespecialiseerd in marketing arrangementen voor de nieuwe Chinese vloedgolf van FIT's: Free independent tourists

Al meer dan 150 miljoen Chinezen gaan op reis naar het buitenland. Sterker nog, ze veranderen snel van groep toerisme naar zelfstandige en gedeeltelijk zelfstandig reizen.

Ongeacht of u een stad, museum, attractie, winkel, hotel of restaurant bent - wij kunnen u helpen om uit te breiden in deze markt.

Ons personeel bestaat uit Chinese en Westerse werknemers, en onze diensten zijn getest voor het leveren van het beste resultaat.

Onze diensten voor u

Traveling to Europe

Steden

Over de hele wereld proberen landen en steden de aandacht te trekken van Chinese toeristen. Bekijk hoe we u kunnen helpen om de stad van hun keuzen te worden.

Museum

Museums

De nieuwe Chinese toeristen zijn enthousiast om te proeven van de cultuur en geschiedenis van de plaatsen die ze bezoeken. Wij helpen onze cliënten om zichtbaarheid te bereiken, en bij het creëren van een bijzondere beleving.

Shopping

Shops

ShopsWilt u de nieuwe en zelfstandige Chinese toeristen aantrekken naar uw winkel? U kunt lezen over onze geteste en voordelige diensten.

Chinese in a hotel

Hotels

De snelle veranderingen van Chinese groep toerisme naar FIT levert goede kansen op voor westerse hotels. Wij kunnen u helpen om op de lijst te komen en gezien te worden op Chinese booking websites.

Restaurant

Restaurants

Chinezen houden van een groot avontuur als het gaat om eten. Maar hoe vinden zij uw restaurant?

Online

Overige oplossingen

Wij voorzien u ook van hoge kwaliteit oplossingen voor Chinese websites, WeChat diensten, social media marketing en design, print en vertalingen in China

Steden oplossingen

De competitie voor de aandacht van Chinese toeristen is intens - en groeit flink. China is niet alleen de grootste bron van internationale toeristen maar ook de bron van toeristen met de hoogste uitgaves.

Aangezien bijna alle steden in de wereld een deel van de markt probeert te veroveren is nu de vraag hoe jij hier bovenuit komt en opvalt - en hoe je ze over kan halen om langer te blijven voordat ze er zijn.

Shanghai Jungle heeft China FIT marketing oplossingen ontwikkeld, geprobeerd en getest om er zeker van te zijn dat onze cliënten gezien worden en opvallen. Dit allemaal zorgt ervoor dat Chinese toeristen daadwerkelijk een bezoekje brengen en langer blijven.

Meer
Prague
Museum

Museum oplossingen

Moderne Chinezen zijn niet veel anders dan de rest van ons: sommige houden van kunst, sommige zijn gek op geschiedenis en andere houden van natuurwetenschappen enzovoorts.

Museums in China geven niet genoeg voldoening meer. Natuurlijk is dit goed nieuws voor museums en attracties over de hele wereld, die al in aanmerking komen met Chinese bezoekers die zich overgeven aan hun passie.

Shanghai Jungle heeft een serie van hoge kwaliteit, makkelijk toe te passen en efficiënte kostprijs oplossingen voor museums om Chinese toeristen aan te trekken en hun natuurlijk een geweldige ervaring te geven.

Meer

Winkel oplossingen

Tussen alle groepen toeristen besteden de Chinese het meeste aan winkelen. Nog recent was de manier om de Chinese toeristen binnen te krijgen door simpelweg de tour guide een commissie te betalen. Dit is makkelijk maar erg duur.

Maar het feit dat Chinese toeristen steeds meer zelfstandelijk worden betekend dat de winkels een nieuwe manier moeten vinden om toeristen aan te trekken.

Het slechte nieuws: dit is ingewikkelder. Het goede nieuws: met goede marketing kan elke winkel nu een deel van de Chinese business markt veroveren - en het vermijden van het betalen van commissiekosten.

Meer
Shopping
Chinese in a hotel

Hotel oplossingen

Voor westerse hotels betekend het bemachtigen van een deel van de Chinese FIT toeristen het aanpassen van de sales en marketing. Dit resulteert in sales en marketing direct naar de toeristen toe in plaats van de travel agents.

In principe is dat heel eenvoudig: Net als westerse gebruik maken van booking.com en hotels.com hebben de Chinese hun eigen booking websites bijvoorbeeld: qiongyou.com, tuniu.com, ctrip.com - en dit is pas een begin.

Lees verder voor meer informatie over mogelijkheden om genoemd te worden op de Chinese booking websites.

Meer

Restaurant oplossingen

Er zijn maar weinig mensen die meer van eten houden dan de Chinezen, en de Chinezen zijn nieuwsgierig!

Vergeet alle mythes over Chinese die alleen Chinees willen eten. Dit is het resultaat van voorgaande toerist groepen die een slecht voorbeeld hebben gecreëerd voor de Chinese toeristen.

De moderne Chinese FIT toerist eet ongeveer 1/2 van alle maaltijden bij een plaatselijk restaurant met de bewuste gedachte om lokale gerechten en keukens te verkennen.

Meer
Chinese restaurant
Online

Overige oplossingen

Chinese website, WeChat marketing, Weibo en Chinese blogs. Online 'Key Opinion Leaders'. SEO and SEM. Design, print en vertaling oplossingen van hoge kwaliteit.

Terwijl ons vakgebied oplossingen is voor de uitgaande Chinese toeristen markt bieden wij meer dan 100 vaste klanten die niet opereren in de toeristen industrie met een brede selectie oplossingen.

Het gene wat wij absoluut niet doen is consulteren.

Als er iets gedaan moet worden in China laat een bericht achter. Mocht het zo zijn dat wijzelf niet kunnen helpen, kennen wij waarschijnlijk wel iemand die kan helpen.

Wilt u meer weten over onze cliënten?

Our clients

Onze services

Shanghai Jungle bied complete pakketten van marketing services gefocuset speciaal op de Chinese toeristen markt.

Vertalingen naar het Chinees

Chinese website inclusief programmering, het verkrijgen van een vergunning, het beheren en het doorgaans bijwerken

Registratie op Chinese social media en regelmatig updaten met nieuwe artikelen

Benoeming op Chinese reis en gemeenschap pagina's

Brochures, flyers, magazines en andere print materialen

Aanwezigheid op reis beurzen

Verspreiding van geprint materiaal binnen China

Zoekmachineoptimalisatie van de Chinese website (SEO)

Verbeteringen van bestaande Chinese materialen

KOL samenwerkingen

Samenwerkingen met reisbureaus

Overig

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.