SHANGHAI JUNGLE

Marketing Kínában.

SHANGHAI JUNGLE:
Az 1. számú megoldások a F.I.T. számára

Shanghai Jungle egy Kína-alapú ügynökség, amely marketing megoldásokra szakosodott a Fit számára: Free independent tourists – szabad független utazók.

Már több, mint 150 millió kínai turista utazik külföldre, és ami még fontosabb: A csoportos turizmus fokozatosan háttérbe szorul és előtérbe kerül a független és a fél független turizmus. 

Nem számít, hogy város, múzeum, látnivaló, üzlet, szálloda vagy étterem miatt veszi fel velünk a kapcsolatot – mi segítünk megszerezni a piacot. 

Kínai és nyugati munkatársakkal dolgozunk együtt, emellett megoldásaink kiváló eredményeket hoznak. 

Megoldásaink

Traveling to Europe

Városok

Az egész világon országok és városok versengenek azért, hogy felhívják a kínai turisták figyelmét. Nézze meg, hogyan tudunk segíteni abban, hogy az Ön városa legyen a kiválasztott célpont.

Museum

Múzeumok

Az új kínai turisták igyekeznek felfedezni a kultúrát és a történelmet azokon a helyeken ahova ellátogatnak. Segítjük ügyfeleinket, hogy láthatóvá váljanak és egy tökéletes látogatói élményt kínáljanak.

Shopping

Üzletek

Fel akarja hívni az új független kínai turisták figyelmét az üzletére? Tanulmányozza tovább a tesztelt és megfizethető megoldásainkat.

Chinese in a hotel

Szállodák

A gyors átállás a kínai csoportos turizmusról a Fit felé nagy lehetőségeket rejt a nyugati szállodák számára. Mi segítünk megjelenni és láthatóvá válni a kínai foglalási platformokon.

Restaurant

Éttermek

A közhiedelemmel ellentétben, a kínai nagyon kalandvágyó, amikor az ételekről esik szó. De hogyan találhatja meg az Ön étteremét?

Online

Egyéb

Magas színvonalú megoldásokat kínálunk kínai honlapok számára, WeChat megoldások, marketing és tervezés a közösségi médiában, nyomtatás és fordítás Kínában.

Megoldások városok számára

A verseny a kínai turisták iránt egyre intenzívebb – és egyre kiélezettebb. Nem csak Kína a világ legnagyobb forrása a nemzetközi turistákat illetően, hanem a legmagasabban költekező turisták is kínaiak.

Szinte minden város a világon megpróbálja kivenni részét a piacból, a kérdés nyilvánvalóan az, hogy hogyan kell láthatóvá válni és kitűnni – és hogyan kell meggyőzni őket, hogy több napot töltsenek el azelőtt mielőtt egyáltalán megérkeztek volna.

Shanghai Jungle kifejlesztett a kínai FIT számára működő marketing megoldásokat, hogy biztosak legyünk abban, hogy ügyfeleink láthatók és kitűnnek a tömegből – és hogy a kínai turisták valójában meglátogatják a várost és hosszabb időre szállnak ott meg.

Tovább
Prague
Museum

Megoldások múzeumok számára

A modern kínai nem különbözik másoktól: néhányan szeretik a művészetet, néhányan a történelem rabjai, míg mások más természettudományokért rajonganak – és így tovább 

A múzeumok Kínában igen látogatottak. Ez jó hír a múzeumok és látnivalók számára a világ minden táján, akik szemtanúi lehetnek a kínai látogatók hullámának és annak, ahogy elvesznek szenvedélyeikben.

A Shanghai Jungle kifejlesztett egy sor kiváló minőségű, könnyen bevezethető és költséghatékony megoldást múzeumok számára, hogy bevonzzák a kínai turistákat -, és maradandó látogatói élményt nyújtsanak számukra. 

Tovább

Megoldások üzletek számára

A kínai turisták többet költenek vásárlásra, mint bármelyik másik turistacsoport. Egészen a közelmúltig az, hogy meglátogatták-e az üzletet annak a kérdése volt, hogy a csoportvezető megkapta-e a jutalékát. Egy egyszerű, de drága módja, annak hogy az üzletbe csalogassuk őket.

De a váltás a szabad független turizmusra azt is jelenti, hogy új módot kell találni arra, hogy felhívjuk a turisták figyelmét.

A rossz hír: ez sokkal bonyolultabb. A jó hír: a megfelelő marketing segítségével minden bolt meg tudja szerezni a részesedését a kínai üzletből – elkerülve a jutalék fizetést. 

Tovább
Shopping
Chinese in a hotel

Megoldások hotelek számára

A nyugati szállodák számára, a részük megszerzése a kínai FIT turizmusból azt jelenti, hogy értékesítésüket és marketingjüket a kínai utazási irodákon keresztül végzik.

Elvileg ez egyértelmű: Akárcsak a nyugati turisták a booking.com és hotels.com weboldalakat használják, így a kínaiak is saját honlapjaik segítségével foglalnak: qiongyou.com, tuniu.com, ctrip.com – csak hogy említsünk párat.

Tudjon meg többet megoldásainkról, arról, hogyan is lehet részese ezeknek a kínai honlapoknak.

Tovább

Megoldások éttermek számára

Kevesen szeretik az ételeket jobban, mint a kínaiak. Emellett a kínaiak kíváncsiak!

Felejtse el a mítoszt, hogy ők csak kínai ételeket akarnak enni: Ez az elmúlt évtizedek csoportos turizmusának eredménye, amikor is ez volt a legkisebb közös nevező.

A modern kínai FIT étkezéseinek nagyjából fele a helyi éttermekben történik - kifejezett cél, hogy kipróbálják a helyi ételeket és konyhát.

Tovább
Chinese restaurant
Online

Egyéb megoldások

Kínai honlap. WeChat marketing. Weibo és a kínai blogokok. Online "Key Opinion Leaders ' (fő véleményvezérek). SEO és SEM. Tervezés, nyomtatás és fordítási megoldások mindez kiváló minőségben.

Míg főbb szakterületünk a kínai kiutazó turizmus piacán való megoldások nyújtása, de emellett összesen több mint 100 rendszeres ügyfelünk számára nyújtunk széles körű megoldásokat, akik nem az idegenforgalmi iparágban helyezkednek el.

Az egyetlen dolog, amit soha nem teszünk az a tanácsadás.

a szeretne, Kínában létrehozni valamit írjon nekünk – és ha mi sajátmagunk nem tudunk Önnek segíteni, lehetséges, hogy ismerünk valakit, aki tud.

Szeretne többet megtudni ügyfeleinkről?

Our clients

SZOLGÁLTATÁSAINK

Shanghai Jungle teljes körű marketing szolgáltatásokat kínál, középpontjában a kínai turisztikai piaccal.

Fordítás kínai nyelvre

Kínai honlapok működtetése beleértve a programozási műveletekkel, engedélyek megszerzése, tárhely és folyamatos frissítések biztosítása

Megjenelés a kínai közösségi médiában és az új cikkek folyamatos posztolása

Megjelenés a kínai utazással kapcsolatos közösségi honlapokon

Prospektusok, szórólapok, magazinok és egyéb nyomtatott anyagok

Utazási vásárokon való részvétel

A nyomtatott anyagok Kínán belüli forgalmazás

Optimalizálása a kínai honlapoknak az internetes keresők számára (SEO)

A jelenlegi kínai anyagok korrekciója

KOL partnerkapcsolatok

Partnerkapcsolatok az utazási irodákkal

Egyéb

Lépjen kapcsolatba velünk

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk, vagy szeretne többet megtudni? Kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi kapcsolat felvételi űrlap segítségével.

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.