SHANGHAI JUNGLE

We help Chinese travel beyond expectations

MARKEDSFØRING TIL KINESISKE TURISTER

Shanghai Jungle er et danskejet kinesisk bureau specialiseret i marketingløsninger til Kinas nye generation af FIT-turister (Free Independent Tourists).

Allerede i dag rejser mere end 150 millioner kinesere til udlandet - hvert år. Og nok så vigtigt: I disse år sker der et overraskende hurtigt skifte væk fra charterrejser og grupperejser til individuelle og semi-individuelle rejser (FIT). 

FIT turisternes fremmarch betyder, at det i dag er muligt for lande, regioner, byer, museer, attraktioner, forretninger, hoteller og restauranter at få andel i det nye marked for kinesiske turister.

Shanghai Jungle har udviklet markedsføringsløsninger der gør det muligt for alle at få andel i den kinesiske turisme. Løsninger der er blottet for smarte ord, men som virker og giver resultater - leveret af vore kinesiske og vestlige medarbejdere.

Nogle af vore løsninger

Traveling to Europe

Byer

Over hele verden konkurrerer lande, regioner og byer om at tiltrække kinesiske turister. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe din by med at blive deres foretrukne valg.

Museum

Museer

De nye kinesiske turister er nysgerrige efter at udforske kultur og historie i de lande de besøger. Vi hjælper vore kunder med at få synlighed og at skabe højkvalitets besøgsoplevelser for kinesiske besøgende.

Shopping

Forretninger

Ønsker du at tiltrække de nye og uafhængige kinesiske turister til din forretning? Læs mere om vore resultatorienterede og omkostningseffektive løsninger.

Chinese in a hotel

Hoteller

Det hurtige skift fra grupperejser til FIT har skabt store muligheder for vestlige hoteller. Vi hjælper dig med at blive ‘listed' og set på de kinesiske booking platforme.

Restaurant

Restauranter

Trods fordomme om det modsatte er kinesere både nysgerrige og modige når det gælder om at smage fremmed mad. Men hvordan finder de netop din restaurant?

Online

Andre løsninger

Vi leverer også højkvalitetsløsninger for kinesiske hjemmesider, WeChat løsninger, markedsføring på sociale medier og design, print og oversættelsesløsninger i Kina.

Løsninger til byer

Konkurrencen om at tiltrække kinesiske kunder er intens - og voksende. For Kina er ikke blot det land i verden der har flest internationale turister, kineserne bruger også flere penge en nogen andre, når de rejser. 

I en situation hvor alle forsøger at øge deres andel af turisterne er det centrale spørgsmål naturligvis hvordan man bliver set og adskiller sig - og hvordan man får dem til at beslutte at blive flere dage i ens by, på et tidspunkt hvor de end ikke er ankommet endnu. 

Shanghai Jungle har udviklet en gennemprøvet en række markedsføringsløsninger specifikt målrettet Kinas FIT turister. Løsninger der sikrer, at vore kunder bliver set og skiller sig ud - og at kinesiske turister rent faktisk kommer og bliver længere.

Læs mere
Prague
Museum

Løsninger til museer

Moderne kinesere er ikke anderledes end alle andre: Nogle elsker kunst, andre er interesseret i historie mens atter andre har en passion for naturvidenskab - og så videre.

Men kinesiske museer er sjældent imponerende. Det er godt nyt for museer og attraktioner over hele verden, der i disse år oplever en betydelig stigning i antallet af kinesiske turister.

Shanghai Jungle har udviklet en række løsninger til internationale museer der er kendetegnet ved at være af høj kvalitet, nemme at implementere og samtidig omkostningseffektive. Løsninger der tiltrækker de kinesiske touristeer - og samtidig sikrer en god besøgsoplevelse.

Læs mere

Løsninger til forretninger

Kinesiske turister bruger flere penge på shopping end nogle andre turister. 

Indtil for nylig var det - i princippet - nemt at få andel i deres forbrug: Guiderne tog gruppeturisterne med til de forretninger, der betalte den højeste kommission. En nem men dyr måde at få dem ind i din forretning.

Men skiftet fra grupperejser til uafhængig turisme har medført at alle forretninger må gentænke hvordan de tiltrækker de kinesiske turister. 

Den dårlige nyhed er, at det er mere kompliceret. Den gode nyhed, at det med den rette markedsføring nu er muligt for alle forretninger at få andel i dette lukrative marked, også uden at skulle betale høje kommissioner..

Læs mere
Shopping
Chinese in a hotel

Løsninger til hoteller

For vestlige hoteller der ønsker at få andel i det fremvoksende kinesiske FIT marked består udfordringen i at etablere salg og markedsføring der rækker ud over traditionelle kinesiske rejsebureauer til også at inkludere direkte salg til turisterne.

I princippet er dette ligetil: Ligesom man i vesten bruger booking.com og hotels.comså har kineserne også deres egne egne booking sider: qiongyou.com, tuniu.com, ctrip.com- for blot at nævne nogle.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dit hotel med at blive listet på de kinesiske bookingsider.

Læs mere

Løsninger til restauranter

Få folkeslag elsker mad mere end kineserne. Og de er nysgerrige!

Glem alle myter om, at kineserne kun vil spise kinesisk mad: De er opstået som et resultat af årtier med lavkvalitets grupperejser hvor fokus var på at give de rejsende en nem og billig løsning.

Den moderne kinesiske FIT turist spiser godt halvdelen af sine måltider på lokale restauranter - med det udtalte formål at prøve lokale retter og mad. 

Læs mere
Chinese restaurant
Online

Andre løsninger

Kinesiske hjemmesider. WeChat marketing. Weibo og kinesiske blogs. Online 'Key Opinion Leaders'. SEO og SEM. Design, tryk og oversættelsesløsninger af høj kvalitet.

Shanghai Jungle er specialiseret i løsninger til kinesiske turister, men vi bistår også en bred vifte af ikke-turisme relaterede virksomheder og myndigheder med markedsføring i Kina.

De eneste vi aldrig laver er konsulentopgaver.

Så ring eller send os nogle linier, hvis du har brug for hjæp i Kina - for hvis vi ikke selv kan hjælpe dig, kender vi med stor sandsynlighed nogen der kan.

Nogle af vore kunder

Our clients

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.