ESEMÉNYEK

Szerezz rajongókat.

2 MEGATREND FIGYELHETŐ MEG A KÍNAI TURIZMUSBAN

A 2 megatrend, ami megfigyelhető a külföldre utazó kínaiaknál

Először is egy hihetetlen növekedés a turisták számában, 107 millióról 2014-ben 128 millióra nőtt 2015-re és várhatóan összesítve 200 millióra növekszik 2020-ra. 

Másodszor egy gyors változás az utazás módjában: Fokozatosan háttérbe kerül a régimódi csoportos turizmus és előtérbe a szabad független turizmus (FIT – free independent tourism). Ez az elmozdulás minden országban megfigyelhető szerte a világon -, emellett a változás meglepően korán és gyorsan megy végbe.

[További információkat az új kínai turistákkal kapcsolatban a Tények menüpontban találhat]
Fans

RÖVIDTÁVÚ REKLÁMOK/AKCIÓK

4 szempontot kell azelőtt figyelembe venni, hogy a tettek mezejére lépnénk:

  • Esemény típusa (koncertek, fesztiválok, maratonok, konferenciák, kiállítások stb.)

  • Érdeklődési kör (életmód, üzleti, sport, zene stb.)

  • A célközönség és az expozíció mértéke (demográfiai és a potenciális látogatók száma)

  • Költségvetés

Mindez a 4 szempont alapján, meghatározzuk a fő véleményvezéreket (KOLs – Key Opinion Leaders) és kezeljük az összes kapcsolatot, minőség-ellenőrzés, ellenőrzés stb. ügyelve arra, hogy a kívánt üzenetet kommunikáljuk éles és egyértelmű formában az eseményről.

HOSSZÚ TÁVÚ REKLÁMOK

A fentebb említett szempontok mellett számos nagyon hatékony marketing intézkedést is figyelembe kell venni hosszú távú reklámokkal kapcsolatban.

  • Kínai honlap és/vagy WeChat fiók. Nem csak az erős kínai érdekeltség kommunikálása a fontos, hanem a felhasználók megszólítása az esemény előtt és közben

  • Hosszú távú együttműködéseket kialakítani az érintett felekkel, beleértve a médiát, érdekcsoportokat, partnereket stb.

  • Online és offline csatornák használata azoknál a kisebb eseményeknél, melyek célja, hogy a fő eseményre hívják fel a figyelmet.

ELVÉGEZTÜK A MUNKÁT

Shanghai Jungleban kifejlesztettünk egy strukturált modellt a kínai turisták vonzására az európai városok, múzeumok, látványosságok, hotelek, éttermek és üzletek számára. 

Mi ezt Jungle tölcsérnek hívjuk.

Nincs semmi mágia a működésünkben: A fő erősségünk a pontos célzásban rejlik a turisták vágyainak és igényeinek felmérésekor mind az 4 fázis során-, valamint saját munkánk folyamatos megerősítése azáltal, hogy megosztunk, hirdetünk tartalmakat a követőkkel és magukkal a turistákkal. 

Promoting European destinations

SZOLGÁLTATÁSAINK

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk, vagy szeretne többet megtudni?

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.