COMPANY PROFILE

If you want to know how the tiger hunts - don't go to the zoo - go to the Jungle.

GESCHIEDENIS

Shanghai Jungle is volledig gefocuste marketing agency. De agency is opgericht in 2012, gestationeerd in Shanghai met een Deense eigenaar.

Ons personeel is een mix van Chinese en Westerse werknemers uit verschillende plaatsen zoals Duitsland, Italië, Tsjechië, Israël en Denemarken

In de afgelopen 4 jaar hebben wij een stevig portofolio van onszelf gemaakt met meer dan 100 vaste klanten waaronder overheden, gemeentes, organisaties, museum, attracties, hotels, restaurants en bedrijven in beide B2B en B2C.

Wij zien onze kracht als een kans op hoge kwaliteit oplossingen voor marketing in China voor een betaalbare prijs. Wij zijn in staat om dit te doen door een sterke mix van Chinezen (die China echt begrijpen) en Westerse (die onze klanten echt begrijpen).

Shanghai Jungle
Tourists

WAAROM TOERISME?

In de afgelopen 4 jaar hebben wij beetje bij beetje toerisme ons vakgebied gemaakt. Wij begrijpen de toeristen en reis industrie en hebben een goed idee van wat de Chinese FIT's willlen (Free Independent tourists).

Wij kunnen met zekerheid zeggen dat onze passie voor uitgaand Chinees toerisme niet komt door de verbazingwekkende groei of grote kansen. Het gene wat ons echt motiveert is onze wens om de wereld te openen voor de Chinese reizigers. Meestal hebben zij alleen maar nare ervaringen gehad: saaie grote tour groepen en saaie reis ervaringen.

Het is onze missie om de Chinese die van reizen houden de wereld te kunnen laten zien en alles te kunnen laten ervaren - boven verwachtingen. 

HOE WIJ TE WERK GAAN

Wij maken gebruik van de Nine Squares model voor business development gemaakt door Ole Bentzen. De module legt nadruk op het belang van het zorgvuldig bepalen van de visie, het zetten van realistische doelen, dagelijkse doelbepaling om betere oplossingen te kunnen ontwikkelen, het opmeten van prestatie, sterke en open communicatie voor zowel intern als extern - en last but not least het opbouwen van een team met dezelfde inzet als het familie zou zijn.

Voor meer informatie kunt u terecht op:
www.theninesquares.com

Shanghai Jungle
Quote

QUOTES WE LIKE

"Nothing great was ever achieved without enthusiasm” - Ralph Waldo Emerson

"Chance favors the prepared mind” - Louis Pasteur

"Love to play – and play to win” - Ourselves 

"If you never hit on the hot babes you will never get one” - Christian Brüel

"If everything seems under control you're not going fast enough” - Mario Andretti

HUIS REGELS

Wij leveren werk voor de klanten zoals we het werk zouden leveren als het voor onszelf was.

Wij werken alleen met klanten waar we echt iets voor kunnen betekenen.

Wij verdiepen ons in het succes en werken naar long-term relationships.

Wij geloven erin dat onderneming spirit een belangrijke voorwaarde is voor succes in China.

Eerlijkheid is de ondergrond voor de rest. 

Quote
Welcome to our office

KOFFIE OF COLA?

Onze kantoren zijn gevestigd in Shanghai's centraal gelegen Zhongshan Park district.

Bij Shanghai Jungle zijn we erg sceptisch tegenover consulting services en zijn wij ook absoluut geen consulting service. Mensen die kosten in rekening brengen om te vertellen hoe het in China moet, maar zelf niks doen om u bij te staan moeten niet vertrouwd

Maar wij vinden het belangrijk om vriendelijk te zijn en nieuwkomers te helpen om op been te komen in deze markt.

Dus als u geïnteresseerd bent in een gesprek over de markt of hoe we u kunnen helpen bent u altijd welkom voor een vers gezet kopje koffie of een koud glaasje Cola.  

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.