CÉGPROFIL

Ha tudni akarja, hogy a tigris hogyan vadászik – ne menjen az állatkertbe – menjen a dzsungelbe.

TÖRTÉNELEM

Shanghai Jungle egy teljesen Kína-központú marketing ügynökség. Az ügynökség 2012-ben alakult, Shanghai székhelyű és dán tulajdonú.

Munkatársaink egy mixet képeznek Kína és a nyugat különböző helyei között, mint Németország, Olaszország, Csehország, Izrael, Magyarország és Dánia.

Az elmúlt 4 évben egy szilárd portfoliót építettünk ki több, mint 100 állandó ügyféllel köztük kormányzati szervezetek és önkormányzatok, múzeumok és látnivalók, szállodák és éttermek – és a B2B, B2C vállalatok.

Erősségük véleményünk szerint az, hogy képesek vagyunk magas színvonalú marketing megoldásokat nyújtani Kínához, mindezt nagyon ésszerű költségek mellett. Ezt a hozzáértő kínai (aki valójában megértik Kínát) és külföldi (aki igazán megérti az ügyfeleinket) alkalmazottaink segítségével tudjuk elérni. 

Shanghai Jungle
Tourists

MIÉRT A TURIZMUS?

Az elmúlt 4 év során fokozatosan fejlődött a szakértelmünk az idegenforgalommal és utazási iparággal kapcsolatban és fejlődött megértésünk a kínai FIT-et tekintve (szabad független utazók). 

Igaz, ha azt mondjuk, hogy a szenvedélyünket, a kínai kiutazó turizmus iparát nem hajtja csodás növekedés és hihetetlen lehetőségek. Az mozgat minket, hogy segítsünk valójában kinyitni a világot a kínai utazók számára. Túl gyakran megesik, hogy rövidebb oldaláról fogták meg a botot: pocsék turistacsoportok és felületes utazási élmények. 

Az a célunk, hogy segítsük a kínai turistákat, hogy igazán megtapasztalják a világot, amelyben utaznak – a várakozásokon túl. 

HOGYAN DOLGOZUNK

Nine Squares (kilenc négyzet) modellt használjuk üzleti fejlesztés során, amelyet Ole Bentzen dolgozott ki. A modell kihangsúlyozza a fontosságát az elképzelés pontos meghatározásának, reális célok felállításának, napi használatú pregame-nek annak érdekében, hogy kidolgozzuk a megoldásokat és felállítsuk a célokat, a teljesítmény mérésének, erős és nyílt kommunikációnak mind belsőleg, mind külsőleg – és végül, de nem utolsó sorban egy olyan csapat létrehozását, amelyben a kötelezettségvállalás ugyanaz, mint egy családban.

További információkért lásd:
www.theninesquares.com

Shanghai Jungle
Quote

IDÉZETEK, AMIKET SZERETÜNK

„Egyetlen hatalmas eredményt sem értek el lelkesedés nélkül.” - Ralph Waldo Emerson

A szerencse csak az arra felkészült szellemnek kedvez. - Louis Pasteur

Szeress játszani - és játszva győzz – Sajátmagunk

If you never hit on the hot babes you will never get one - Christian Brüel

„Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. " - Mario Andrette

HÁZIREND

Mindig azt tesszük az ügyfélért, amit mi is tennénk, ha a márka a miénk volna.

Csak olyan ügyfelekkel dolgozunk, ahol hozzáadott értékkel erősítjük az ügyfelet.

Befektetjük magunkat az ügyfeleink sikeréért és célunk egy hosszú távú együttműködés.

Hiszünk benne, hogy a vállalkozói szellem jelenléte egy fontos előfeltétele a sikernek Kínában.

Mindennek alapja a becsületesség.

Quote
Welcome to our office

EGY KÁVÉ VAGY EGY KÓLA?

Irodáink Shanghai „Central Zhongshan Park” kerületében találhatóak.

Shanghai Junglenél elég szkeptikusak vagyunk a tanácsadás fogalmát illetően és nem nyújtunk tanácsadói szolgáltatásokat. Azokban az emberekben, akik pénzt kérnek azért, hogy elmondják, mit hogyan kellene csinálni Kínában, de saját maguk nem vezetnek végig az úton, egyszerűen nem lehet megbízni. 

De szeretünk barátságosak lenni és segíteni az újonnan érkezőknek a kínai piacon való megkapaszkodáshoz. 

Tehát, ha érdekli Önt egy beszélgetés a piacról vagy arról hogyan tudunk mi segíteni Önnek egy frissen főzött kávé vagy egy jéghideg Coke Zero mellett akkor ne habozzon. 

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.