OM SHANGHAI JUNGLE

If you want to know how the tiger hunts - don’t go to the zoo - go to the Jungle.

BAGGRUND

Shanghai Jungle er et 100% Kina-fokuseret marketing bureau, etableret i 2012, baseret i Shanghai og med dansk ejerskab og ledelse.

Vort team består af medarbejdere fra Kina, Tyskland, Italien, Tjekkiet, Israel og, naturligvis, Danmark.

Gennem de sidste fire år har vi opbygget en solid portefølje af mere end 100 faste kunder, der inkludrerer offentlige myndigheder, kommuner og organisaioner, muster og attraktioner, hoteller, restauranter, forretninger og virksomheder inden for både B2B og B2C.

Vor styrke er vor evne til at levere marketingløsninger af høj kvalitet til kinesiske målgrupper og til skarpe priser. Det kan vi gøre pga. vort mix af kinesiske medarbejdere (der virkelig forstår Kina og kineserne) ogvestlige medarbejdere (der virkelig forstår vore kunder).

Det eneste vi ikke rører er konsulentopgaver - vi er skeptiske over for folk der hævder at vide en masse om Kina, men som ikke selv laver rigtig forretning på markedet.

Shanghai Jungle
Tourists

HVORFOR TURISME?

Gennem de sidste 4 år har vi gradvist udviklet vor ekspertise inden for kinesisk turisme og rejsebranchen ogvor forståelse af den kinesiske FIT turist (Free Independent Tourist). 

I dag er det derfor ingen overdrivelse at sige, at vor passion for at hjælpe uafhængige kinesiske turister til bedre rejseoplevelser er det der driver vort arbejde. Alt for ofte er de blevet - og bliver stadig - ofre for optrækkeri og elendige rejsearrangører.

Samtidig er et marked med en utrolig vækst og hurtigt voksende kompleksitet der gør arbejdet sjovt og udfordrende. 

Vor mission er at gøre kineserne til højt vædsatte turister der til fulde oplever den verden de berejser - beyond expectation.

SÅDAN ARBEJDER VI

Vi anvender Nine Squares modellen for forretningsudvikling, udviklet af Ole Bentzen. Modellen lægger vægt på vigtigheden af at define en helt skarp vision, at sætte realistiske mål, brug af daglig pregame til at udvikle løsninger og målsætning, måle performance, stærk og åben dialog både internt og eksternt - ogsidst men ikke mindst at skabe et team med samme indbyrdes ansvarlighed som hvis det var familiemedlemmer.

For yderligere informationer se:
www.theninesquares.com

Shanghai Jungle
Quote

VI KUNNE IKKE SIGE DET BEDRE

"Nothing great was ever achieved without enthusiasm” - Ralph Waldo Emerson

"Chance favors the prepared mind” - Louis Pasteur

"Love to play – and play to win” - Ourselves 

"If you never hit on the hot babes you will never get one” - Christian Brüel

"If everything seems under control you're not going fast enough” - Mario Andrette

LEVEREGLER

Vi går altid for en kunde hvad vi også ville gøre, hvis det var vort eget brand.

Vi arbejder kun med kunder hvor vi virkelig kan skabe værdi.

Vi engagerer os 100% i vore kunders succes og udfordringer og går altid efter langvarige kunderelationer.

Vi tror entreprenørånd er en forudsætning for succes i Kina.

Ærlighed er fundamentet for alt andet.

Quote
Welcome to our office

EN KAFFE ELLER EN COLA?

Vore kontorer ligger centralt i Shanghai's Zhongshan Park district. 

Vi er uhyre skeptiske over for konsulenter og løser ikke konsulentopgaver. Lidt firkantet: Rådgivere der ikke selv driver reel forretning i Kina er sjældent værd at betale for rådgivning om hvordan du skal drive forretning i Kina. 

Men det betyder ikke, at vi ikke gerne vil hjælpe. Faktisk er vi kun glade for at dele vor viden - gratis - med seriøse personer og virksomheder der skal til at finde fodfæste på markedet. 

Så hvis du har brug for et godt råd eller gerne vil vende en problemstilling så kig endelig forbi til en friskbrygget kop kaffe eller en iskold Coke Zero.

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.