STEDEN OPLOSSINGEN

Wordt gezien en gekozen door de Chinese FIT’s.

DE 2 MEGATRENDS DIE HET CHINEES TOERISME STIMULEREN

2 megatrends die het uitgaand Chinese toerisme stimuleert:

De eerste trend is een ongelofelijke groei in het aantal toeristen, van 107 miljoen in 2014 naar 128 miljoen in 2015 en een verwacht aantal van 200 miljoen in 2020

De tweede trend is een grote verandering in de manier van reizen: switchen van oud-fashioned groep toerisme naar independent tourism (FIT). Dit toont de ontwikkelingen in alle landen aan over de hele wereld - maar de veranderingen gebeuren verrassend vroeg en snel

[Zie het kopje feiten voor meer over de nieuwe Chinese toeristen]
Chinese Tourists

WAAROM IS HET ZO BELANGRIJK?

Met een enorme groei in het Chinees toerisme zou je denken dat er genoeg is voor iedereen.

Maar de feiten vertellen ons iets anders: In 2016 was er een grote groei in het Chinees toerisme in steden zoals Praag en Napels, terwijl steden zoals Kopenhagen en Parijs een drastische daling hebben gezien.

De reden voor succes en mislukking zijn natuurlijk verschillend. Toch zijn er 3 dingen erg duidelijk: Chinese toeristen zijn moe om vergeleken te worden met alle Chinese toeristen; zij eisen iets authentiek en zijn opzoek naar iets 'speciaals'; en een goede deal is net als altijd belangrijk.

Wij kunnen met zekerheid zeggen dat onze oplossingen toepasselijk zijn op alle 4 de fases van de Chinese toeristen trips: Dromen, Plannen en Boeken, Beleven en Meemaken.

INSPIRATIE

Steden over de hele wereld hebben moeite met het onderscheiden van hunzelf en gezien te worden door de Chinese FIT's. Parijs, Rome en Londen kent elke Chinees - maar bijna niemand kent het verschil tussen steden als München en Frankfurt, Stockholm en Oslo of Budapest en Bratislava.

Voor de meeste steden is dit een grote uitdaging - maar een nog grotere kans! Europese toeristen hebben al een vooraf gevormd idee over landen, regio's of steden, terwijl de Chinese dit bijna niet hebben.

Bij Shanghai Jungle is het ons werk dat we er zeker van zijn dat de Chinese toeristen niet alleen op de hoogte zijn van de steden van onze cliënten maar ook daadwerkelijk een bezoekje brengen.

Chinese
City

AANDACHT

Het is ABC marketing; Om toeristen aan te kunnen trekken moet je natuurlijk eerst hun aandacht hebben en hun op de hoogte stellen van de mogelijkheden.

Voor de meeste bestemmingen zijn er voordelen, er zijn namelijk maar vrij weinig Chinese toeristen die een sterk vooroordeel hebben. Italië word niet voorgetrokken over Duitsland of Spanje over Oostenrijk.

Dit creëert grote kansen voor steden en regio's die traditioneel niet de voorkeur krijgen van Europese toeristen als vakantie bestemming.

Tijdens de fase Dromen en Plannen geven veel Chinezen de voorkeur aan informatie van bepaalde websites zoals Mafengwo, Qiongyou, Tuniu and Baidu Lvyou. Wij werken met alle genoemde websites en veel meer om er zeker van te zijn dat onze cliënten maximaal bereikbaar zijn.

BELANGRIJK

Belangstelling is een belangrijke voorwaarden die nodig is om de Chinese toeristen te kunnen bereiken maar alleen belangstelling en interesse geeft weinig resultaat.

Om de toeristen werkelijk uw stad te laten bezoeken moet er een sterk signaal afgegeven worden wat hun verzekerd op een geslaagde trip met de beste ervaringen - en natuurlijk moet er makkelijk te bereiken relevante informatie zijn.

Het belangrijkste aspect hiervoor zijn: een professionele Chinese website en een volledig functionerend WeChat account - inclusief goede inhoud en continu nieuwe postings.

Bij Shanghai Jungle doen wij dit allemaal voor u: het maken van een Chinese-versie van uw website, het hosten in China (dit is nodig voor een vaste en snelle verbinding), aanmaak van een officiële WeChat account - inclusief onderhoud en promoties.

Traveling

STORYTELLING

We hebben allemaal wel eens een voetballer gezien die een geweldig doelpunt mist voor het doel.

Zonder een goed verhaal gaat uw Chinese marketing het zelfde risico oplopen: falen voor het bereiken van uw doel.

Hoe frustrerend is het voor Frankfurt als alle inspanning de Chinese toeristen naar Duitsland werft maar zij München boven Frankfurt kiezen.

Eigenlijk is het heel simpel: Het belangrijkste element is het duidelijk maken van de unique selling points van uw stad aan de Chinese target groep - de volgende stap is ervoor zorgen dat het keer op keer wordt door gecommuniceerd in geuren en kleuren en natuurlijk plezier.

BEZOEK & DELEN

Eenmaal als de Chinese toeristen zijn gearriveerd is het erg belangrijk dat ze een goede ervaring aan het bezoek overhouden - en tijdens hun verblijf hun verhaal delen op Chinese reis websites.

Bij Shanghai Jungle ondersteunen wij steden, attracties, museums, hotels, winkels en restaurants in hun streven om de Chinese bezoekers de beste plaatselijke ervaringen te geven.

Direct marketing

WE GET THE JOB DONE

Bij Shanghai Jungle hebben wij een gestructureerde aanpak ontwikkeld voor het aantrekken van Chinese toeristen naar Europese steden, museums, attracties, hotels, restaurants en winkels.

Wij noemen het The Jungle Funnel.

Er wordt geen magie gebruikt in onze methode: De kracht zit hem in het precies richten op de behoeftes en wensen van de toeristen in elke van de 4 fases - maar ook het benadrukken van ons eigen werk met het promoten en delen voor de followers en toeristen.

ONZE SERVICES

Voor meer informatie over onze services, neemt u gerust contact met ons op

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.