LANDE, BYER & REGIONER

Bliv set - og besøgt! - af kinesiske FITs.

2 MEGATRENDS DRIVER KINESISK TURISME

2 megatrends driver Kinas internationale turisme: 

Den første er en fænomenal vækst i antallet af turister der rejser ud af landet, fra 107 millioner i 2014 til 128 millioner i 2015 - og til forventet 200 millioner i 2020. 

Den anden er et hastigt skifte i deres måde at rejse på: Vor traditionelle grupperejser tidligere dominerede totalt, til i dag hvor individuelle rejser (Free Independent Tourism - FIT) er ved at overtage. Kina følger dermed den samme udvikling der er set i resten af verden - men skiftet finder sted overraskende tidligt og hurtigt.

[Se ‘Facts’ for yderligere info om de nye kinesiske turister]
Chinese Tourists

HVORFOR ER DET VIGTIGT?

Med den utrolige vækst i Kinas internationale turisme skulle man tro, at der var rigeligt til alle. 

Men virkeligheden fortælles os noget andet: I 2016 havde byer som Prag og Napoli dramatisk fremgang i antallet af kinesiske turister - mens andre, som fx København og Paris havde et decideret fald i den kineiske turisme. 

Årsagerne til succes og fiasko varierer naturligvis. Men 3 forhold er tydelige: Kinesiske turister er trætte af at blive taget for givet; de forventer i stigende grad ægthed og søger ‘unikke oplevelser’; og de er trætte af at betale dyrt ét sted, hvis de kan få en tilsvarende oplevelse billigere andetsteds. 

Med andre ord: De er ved at blive lige som vestlige turister.

Vore løsninger er målrettet all 5 faser af deres rejse: Drøm, Planlægning, Booking, Olevelse og Deling.

INSPIRATION

Byer over hele forsøger at blive sæt og tilvalgt af kinesiske FIT's. For mens Paris, Rom og London er kendt af alle, så kender næsten ingen forskel på byer som Munchen og Frankfurt; Stockholm og Oslo; eller Budapest og Bratislava. 

For de fleste byer udgør det en reel udfordring - og en endnu støre mulighed! For mens europæiske turister typisk har forudintagede opfattelser af en region eller en by - så har de kinesiske turister stort set ingen.

Hos Shanghai Jungle er kernen i vor forretning at sikre, at de kinesiske FITs ikke blot kender more kunders byer - men også at de rent faktisk besøger dem og bliver længere. 

Chinese
City

OPMÆRKSOMHED

Det er ABC inden for markedsføring: For at tiltrække de kinesiske turister er det nødvendigt først at få deres opmærksomhed. 

For de fleste destinationer er fordelen, at kun få kinesiske turister har forudintagede opfattelser af byen. De foretrukker ikke per automatik Italien fremfor Tyskland eller Holland fremfor Belgien. 

Det skaber store muligheder for lande og regioner der ikke traditionelt er foretrukne destinationer blandt europæiske turister. 

Kinesernes foretrukne medier til at finde informationer om mulige destinationer i deres Drøm og Planlægning faser er hjemmsider såsom Mafengwo, Qiongyou, Tuniu og Baidu Lvyou. Vi samarbejder med alle disse og mange flere om at sikre maksimal synlighed for vore kunder. 

INTERESSE

Opmærksomhed er en forudsætning for at tiltrække de kinesiske turister - men i sig selv vil det kun have begrænset effekt. 

For at forstærke deres interesse i at besøge en by er det nødvendigt at sende et stærkt signal om, at et besøg bliver en fremragende oplevelse - og at gøre det nemt for dem at få adgang til al relevant information. 

Nøgleredskaberne hertil er at have en professionel Kinesisk hjemmeside og public WeChat konto der både har fast indhold og løbende posteringer. 

Hos Shanghai Jungle står vi for det hele: Laver din kinesiske hjemmeside, får den hosted i Kina (en forudsætning for at den læses stabilt og hurtigt), ansøger om den officielle WeChat konto - og står for al løbende vedligehold og promovering.

Traveling

STORYTELLING

Vi har alle set utrolige eksempler på fodboldspillere der misser chancer alene foran mål. 

Uden virkelig god storytelling risikerer din Kina-markedsføring at gøre lige præcis dér: At fejle på målstregen.

Hvor furstrerende for Frankfurt hvis alle deres anstrengelser fører til at flere kinesere besøger Tyskland - men at de i stedet for Frankfurt tager til Munchen. 

I princippet er det enkelt: Det afgørende er at definere din bys unikke 'selling points’ over for de kinesiske målgrupper - og derefter sikre at de kommunikeres igen og igen og igen - med livsglæde, passion, smag og smil.

VISIT & SHARING

Hos Shanghai Jungle har vi udviklet en lavpraktisk og effektiv løsning på denne udfordring, hvor vi bruger WeChat til at give kinesiske gæster præcis den samme besøgsoplevelse som engelsktalende turister og til en brøkdel af udgiften. 

Direct marketing

VI FÅR DET GJORT

Hos Shanghai Jungle har vi udviklet en struktureret tilgang til at tiltrække kinesiske turister til europæiske byer, museer, attraktioner, hoteller, restauranter og forretninger.

Vi kalder det 'The Jungle Funnel'.

Der er intet magisk ved vor metode: Dens styrke består i en skarp målretning af indsatsen i forhold til målgruppends ønsker og behov i hver af de fire faser (Opmærksomhed, Interesse, Storytelling og Besøg) - samt vedvarende forstærkning af vort eget arbejde ved at promovere ‘Deling’ mellem vore kunders online ‘followers’ og selve de kinesiske turister.

VORE LØSNINGER

Kontakt os for oplysninger om vore løsninger

The new Chinese tourist is no different from the rest of us:
They crave authenticity and a great travel experience - and they are willing to pay for it, but not too much.
Our mission is to help them travel beyond expectations.